FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

MOS MOSH søger en administrativ digital handelselev, der brænder for e-handel og kundeservice

Har du interesse i mode og E-commerce, og færdes du godt i et dynamisk miljø, hvor der er plads til en uformel omgangsform og humor? Så er en digital elevplads hos MOS MOSH det rigtige for dig.

Som handelselev hos MOS MOSH bliver du en del af et succesfuld team på 3 medarbejdere i vores E-commerce afdeling med reference til vores Head of E-com, og du får mulighed for at lære alt, der er relevant inden for digital handel og E-commerce i en afdeling med stor dynamik og vækst.

Arbejdsområder

 • E-handel
 • Kundeservice
 • Administrativ support til webshop
 • Reklamationer via mail eller telefon
 • Betjening af webshop-kunder ved returvarer
 • Indkøb
 • Klargøring af nye kollektioner
 • Site merchandising
 • Systemvedligeholdelse
 • Diverse Ad-Hoc opgaver

Krav til jobbet

 • Du er nysgerrig, positiv og målrettet
 • Du trives i en virksomhedskultur hvor passion, ”løfte i flok”, engagement og personligt drive er kerneværdier
 • Du har en EUX eller HHX-uddannelse eller baggrund inden for detailbranchen
 • God forståelse for IT, systemer og digitale medier
 • Du er vant til at arbejde i Office-pakken
 • Taler og skriver flydende på dansk og engelsk
 • Tyske færdigheder er et stort plus

Som Digital handelselev er det vigtigt, at du er struktureret og grundig i dit arbejde, og at du sørger for, at de administrative opgaver bliver løst til tiden i høj kvalitet. Du er ansvarsbevidst og har styr på alle detaljerne. Du gør dig umage og sætter en dyd i at levere høj kundeservice.  Du er team-orienteret, og du møder folk med en åben og hjælpsom indstilling, så dine kollegaer og vores kunder oplever et højt serviceniveau. Du trives med rutineprægede opgaver, men er samtidig også i stand til at håndtere uforudsete og presserende opgaver, der kan opstå fra tid til anden. Og vigtigst af alt, så har du hjertet på det rette sted, er passioneret og indstillet på at levere mere end forventet til dine kollegaer og vores kunder.

Du vil blive en del af MOS MOSH familien, med stærkt sammenhold og muligheder for hele tiden at udvikle dig. Vi er et stærkt internationalt fashion brand med skarp fokus på produktet, kvaliteten og skabelsen af kollektioner, hvor design og pasform harmonerer. Vi har en stærk brandfilosofi og vi stræber efter at gøre det vi er bedst til, nemlig at gå mod strømmen, gøre tingene på vores måde og altid have hjertet på det rette sted.

Dit elevforløb vil vare i 2 år. Det vil bestå af 8-12 ugers skoleforløb og ellers praktik hos os. Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of E-com Stefan Enghave Frandsen på 6917 1254. Send din korte ansøgning og CV via "Ansøg nu" knappen med titlen ’Digital handelselev.’ Elevpladsen ønskes besat så hurtigt som muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MOS MOSH A/S
Ejlersvej 24
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Head of E-com, Stefan Enghave Frandsen
(+45) 69 17 12 54Find vej

.

Historien om MOS MOSH

Brandet MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde. De første tegninger blev lavet hjemme på hans køkkenbord, og trin for trin blev der skabt en lille kollektion af syv par jeans og bukser. Signaturen var tydelig: Styles i en perfekt pasform og høj kvalitet – og frem for alt – designet med et unikt tvist.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®