FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

MOS MOSH søger en administrativ digital handelselev, der brænder for e-handel og kundeservice

Har du interesse i mode og E-commerce, og færdes du godt i et dynamisk miljø, hvor der er plads til en uformel omgangsform og humor? Så er en digital elevplads hos MOS MOSH det rigtige for dig.

Som handelselev hos MOS MOSH bliver du en del af et succesfuld team på 3 medarbejdere i vores E-commerce afdeling med reference til vores Head of E-com, og du får mulighed for at lære alt, der er relevant inden for digital handel og E-commerce i en afdeling med stor dynamik og vækst.

Arbejdsområder

 • E-handel
 • Kundeservice
 • Administrativ support til webshop
 • Reklamationer via mail eller telefon
 • Betjening af webshop-kunder ved returvarer
 • Indkøb
 • Klargøring af nye kollektioner
 • Site merchandising
 • Systemvedligeholdelse
 • Diverse Ad-Hoc opgaver

Krav til jobbet

 • Du er nysgerrig, positiv og målrettet
 • Du trives i en virksomhedskultur hvor passion, ”løfte i flok”, engagement og personligt drive er kerneværdier
 • Du har en EUX eller HHX-uddannelse eller baggrund inden for detailbranchen
 • God forståelse for IT, systemer og digitale medier
 • Du er vant til at arbejde i Office-pakken
 • Taler og skriver flydende på dansk og engelsk
 • Tyske færdigheder er et stort plus

Som Digital handelselev er det vigtigt, at du er struktureret og grundig i dit arbejde, og at du sørger for, at de administrative opgaver bliver løst til tiden i høj kvalitet. Du er ansvarsbevidst og har styr på alle detaljerne. Du gør dig umage og sætter en dyd i at levere høj kundeservice.  Du er team-orienteret, og du møder folk med en åben og hjælpsom indstilling, så dine kollegaer og vores kunder oplever et højt serviceniveau. Du trives med rutineprægede opgaver, men er samtidig også i stand til at håndtere uforudsete og presserende opgaver, der kan opstå fra tid til anden. Og vigtigst af alt, så har du hjertet på det rette sted, er passioneret og indstillet på at levere mere end forventet til dine kollegaer og vores kunder.

Du vil blive en del af MOS MOSH familien, med stærkt sammenhold og muligheder for hele tiden at udvikle dig. Vi er et stærkt internationalt fashion brand med skarp fokus på produktet, kvaliteten og skabelsen af kollektioner, hvor design og pasform harmonerer. Vi har en stærk brandfilosofi og vi stræber efter at gøre det vi er bedst til, nemlig at gå mod strømmen, gøre tingene på vores måde og altid have hjertet på det rette sted.

Dit elevforløb vil vare i 2 år. Det vil bestå af 8-12 ugers skoleforløb og ellers praktik hos os. Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of E-com Stefan Enghave Frandsen på 6917 1254. Send din korte ansøgning og CV via "Ansøg nu" knappen med titlen ’Digital handelselev.’ Elevpladsen ønskes besat så hurtigt som muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MOS MOSH A/S
Ejlersvej 24
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Head of E-com, Stefan Enghave Frandsen
(+45) 69 17 12 54Find vej

.

Historien om MOS MOSH

Brandet MOS MOSH blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. En spåkone havde engang fortalt ham at han ville blive en succesfuld selvstændig forretningsmand hvis han var modig nok til at tage det første skridt. Dette blev startskuddet for Kim, og han fandt hurtigt ud af at han var landet på den helt rette hylde. De første tegninger blev lavet hjemme på hans køkkenbord, og trin for trin blev der skabt en lille kollektion af syv par jeans og bukser. Signaturen var tydelig: Styles i en perfekt pasform og høj kvalitet – og frem for alt – designet med et unikt tvist.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®