FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Er du en af Helsingør Kommunes nye kontorelever?

Vi søger nye kontorelever til 1. september 2024. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

De forskellige linjer:

Borgerrettet

Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning og du får mulighed for at følge sagerne til dørs, i de sager, hvor der efterfølgende skal ske, en sagsbehandling.

Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og den udadvendte funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte.

Da Borgerservice ligger sammen med Jobcenteret, vil det også være muligt at stifte bekendtskab med dette område.

Klassisk kontorelev

Som klassisk kontorelev vil du komme til at udfører mange forskellige arbejdsopgaver, så som, borgerkontakt, referat skrivning, brevskrivning, indberetning i diverse it-systemer, betale regninger og andre klassiske kontoropgaver. Du vil have mulighed for, at komme rundt i det center hvor du bliver placeret. Du vil få en bred viden om de mange forskellige arbejdsopgaver der er i en kommune. Som klassisk elev har du mulighed for at være placeret i to forskellige centre i løbet af din elevtid.

Økonomi kontorelev

Du vil blive økonomielev i Center for Økonomi og Ejendomme. Det er et center med meget blandede økonomiopgaver som opkrævning, budget og regnskab samt udbud og kontraktstyring. Du vil få færdigheder inden for bogføringsopgaver, budgetopfølgning, regnskabsafslutning og meget andet. Du vil derudover få kendskab til budgetprocedure og det kommunale regnskab. Det vigtigt, at du er udadvendt, da der vil være en del telefonisk og skriftelig kontakt med andre kollegaer ude i organisationen. Vi lægger vægt på, at du har interesse for Excel og Word, da det er en stor del af hverdagen. Du behøver ikke at kunne systemerne på forhånd, da vi lærer dig op.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Vi forventer, at du er nysgerrig efter nye opgaver, og at du er frisk på at varetage rutineopgaver. Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da kommunen som arbejdsplads er i konstant udvikling, vil du blive udfordret med en masse varierede opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration og have en EUX. Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Løn og arbejdsforhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2024.

Sådan søger du

Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 11. og 12. marts 2024.

Du søger elevstillingerne via "Ansøg nu" knappen. 

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 4. marts 2024 kl. 23.59.

Spørgsmål til stilling skal ske til Malene Petersen mwp12@helsingor.dk eller 25 31 22 04.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør

Datoer

Ansøgningsfrist: 4. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Malene Petersen
(+45) 25 31 22 04
mwp12@helsingor.dk


Find vej

.

Mere om Helsingør Kommune

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt. 

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®