FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisorelev hos KRESTON CM

Vi søger revisorelever til vores afdeling i København - er du interesseret i økonomi, kundekontakt og regnskabsfaget generelt, bør du søge en revisorelevstilling hos os.

Hvem er vi?

Vi er KRESTON CM, et Statsautoriseret revisionsfirma med 50 ansatte heraf 7 statsautoriserede revisorer. Vores kontor i København ligger 0,5 km. fra Kongens Nytorv.

Hos KRESTON CM arbejder vi med segmentet små- og mellemstore virksomheder, hvor vi udfører ydelser indenfor alle arbejdsområder. Vores motto er ”Revision med personlighed”, for os handler revision om mere end tal. Det handler i høj grad om seriøs og kompetent rådgivning.

Vi udfører vores revision og løbende assistancer med personlighed, hvorfor vores kunder er sikret en service, der er tilpasset og skræddersyet deres individuelle behov.

Vi arbejder altid effektivt og målrettet på at levere ydelser, som ikke blot lever op til forventningerne hos kunden, men som også skaber tryghed hos den enkelte.

Vi er tilknyttet et stort internationalt netværk med kontorer i over 100 lande, som helt konkret betyder, at du vil have mulighed for udstationering i kortere perioder til hele verden.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Elevkontrakt med fordelagtige ansættelsesvilkår
  • Mulighed for at gøre karriere
  • Spændende arbejdsopgaver med mulighed for kundekontakt fra opstart
  • Attraktiv elevløn under hele forløbet, med årlig regulering
  • Gode personaleforhold, kantine- og frugtordning, pension og privat sundhedsforsikring
  • Betaling af HD-studiet, herunder bøger og undervisningsmateriel
  • Gode arbejdsforhold med fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemme

Dit elevforløb og videre udvikling

Hos KRESTON CM vil du blive ansat på et to årigt elevforløb, med efterfølgende mulighed for ansættelse som revisorassistent.

Dine muligheder stopper ikke her, har du lysten og kompetencerne til det, vil du blive tilbudt at læse på Cand.merc.aud studiet, og hvem ved – måske Statsautoriseret Revisor?

På revisionskontoret vil du blive sat på kontor med en yngre færdiguddannet revisor, der står for din personlige udvikling og oplæring.

Du vil i forbindelse med elevforløbet blive tilmeldt kontoruddannelse med speciale i revision. Kontoruddannelsen består af løbende kurser og eksamener i forskellige grene af revisorfaget, der giver dig en grundlæggende teoretisk viden indenfor arbejdsområderne.

Du vil som revisorelev hos KRESTON CM have muligheden for at starte direkte på HD studiet 1/9 2024, eller vente til 1/9 2025 – alt efter dit valg. KRESTON CM betaler alle udgifter til HD-studiet, dette inkluderer også undervisningsmateriale samt frihed til skole i arbejdstiden.

Du får på vores elevforløb derfor rig mulighed for at udvikle dig fagligt og ikke mindst personligt. Overordnet set bliver du i KRESTON CM en del af et stærkt fagligt miljø med en stejl læringskurve og du vil varetage en vigtig rolle med høj grad af ansvar. Dertil vil du blive en del af et kontor, der værdsætter stabilitet for på den måde at sikre alle kunder den bedst mulige service.

Vi går ind for en struktureret og koncentreret hverdag, hvor det ikke handler om at have flest timer. Det skal handle om at have en god balance mellem arbejde, skole og privatliv.

Din baggrund

For at blive en del af vores revisionskontor forventer vi, at du:

  • Er god til tal og har en sund fornuft
  • Er ambitiøs og arbejdsom
  • Har en positiv indstilling og en god energi
  • Har mod på udfordringer, udvikling og en spændende alsidig arbejdsdag
  • Har lysten til at arbejde med mennesker og tal
  • Har afsluttet HHX-uddannelsen, finansøkonom eller lignende

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Dohn på tlf. 33 73 46 00.

Send din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra senest afsluttet eller igangværende uddannelse via "Ansøg nu" knappen og vi vil kontakte dig snarest!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KRESTON CM
Adelgade 15
1304 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Christian Dohn
(+45) 33 73 46 00



Find vej

.

50+ er ikke din arbejdstid

Hos Kreston CM går vi lige så meget op i, at det personlige regnskab går op, som vi bekymrer os om vores kunder. Vi sætter pris på at arbejde sammen med kolleger, der er så forskellige fra os som muligt, på tværs af alder, køn og etnicitet. Tilsammen er vi Kreston CM, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et revisionsfirma uden en 100-timers klub.

Vil du selv bestemme dine arbejdstider, få din work-life balance på plads og nyde en hverdag med højt til loftet og fokus på din faglighed og personlige ambitioner?

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®