FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Bliv revisorpraktikant hos BDO til 2025 - hele landet (uopfordret)

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikstilling til dig, der ønsker at blive en af fremtidens revisorer.

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

Som praktikant hos BDO får du en grundig oplæring og kendskab til arbejdsgangene i ét af Danmarks førende revisionshuse. Vi tilbyder en spændende og lærerig praktikperiode, hvor du, sammen med et hold af praktikanter og dine øvrige kolleger i BDO, vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste faglige og sociale rammer. Samtidig giver en praktikstilling hos BDO dig en unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for revisionsbranchen.

VI SØGER PRAKTIKANTER TIL HELE LANDET

Om dig

Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, hvor du derigennem søger en praktikplads. Vi er på udkig efter dygtige kolleger, der kan nikke genkendende til følgende:

  • du er udadvendt og interesseret i kontakt med såvel kunder som kolleger
  • du har interesse og flair for tal og regnskaber
  • du har høje ambitioner og motiveres af at tage ansvar
  • du er analytisk og evner at se muligheder
  • du udviser indlevelsesevne
  • du er systematisk og struktureret

Om jobbet

Du kommer til at arbejde med revision, regnskab og skat og dine opgaver udvikler sig i takt med dine erfaringer, og i løbet af din praktikperiode vil du få dine egne opgaver.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderne. Der vil være god mulighed for at sparre med dine kolleger og få ’hands-on erfaring’ med revision og regnskab.

Du kan blive fremtidens revisor, hvis du brænder for:

  • en arbejdsdag præget af høj arbejdsglæde og spændende udfordringer
  • lysten til at blive en del af BDO
  • muligheden for at gøre en forskel ved at skabe sund vækst for virksomheder inden for en bred vifte af brancher

Er du vores nye kollega?

Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være vores nye praktikant.

Praktikstart: Vi modtager både ansøgninger til foråret og efteråret 2025.

Arbejdstid: 37 timer.

Vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Kirstine på KIJUN@bdo.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Vi søger praktikanter til hele landet.

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Forår/ efterår 2025

Kontakt

Kirstine Høj Junker
KIJUN@bdo.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Om BDO

BDO i Danmark har 34 kontorer fordelt over hele landet + 1 i Grønland og mere end 1.700 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer at trække på. Herudover har du den faglige tyngde gennem BDO’s interne netværk i Danmark og BDO International, der tæller mere end 164 lande i verden. Fælles for BDO er, at vi er mennesker, der hjælper mennesker med at opnå deres drømme. Der er en udbredt forståelse for, at mennesker er forskellige steder i livet, og det afspejler sig i vores kultur.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®