FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev

GT Biler A/S søger et nyt salgstalent

Vi søger en dygtig salgselev til GT Biler A/S i Kolding. Har du ambitionerne, et naturligt salgsgen, smil på læben og et gåpåmod ud over det sædvanlige? Kan du svare ja til disse spørgsmål og du drømmer om en karriere i bilbranchen, så skal du læse med her!

For at blive en del af salgsteamet skal du af natur være resultatorienteret og have gode kommunikationsevner. Det er vigtigt at du prioriterer din uddannelse og brænder for faget. Du vil få ansvar og muligheder for at udfolde dig og udvikle dine evner – blandt professionelle og erfarne kollegaer der hver dag gør deres BEDSTE!

Uddannelsen som salgselev

Som salgselev får du sort bælte i at håndtere salgsrelaterede opgaver i et moderne bilhus, herunder salg af nye- og brugte biler, digitalt salg, rådgive kunder vedr. forsikring og finansiering, oprette salgsannoncer, oprette biler på auktion, udarbejde materiale til sociale medier og meget mere. Der er sjældent to dage der er ens – og der er fart over feltet.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og udfordrende uddannelse i et bilhus, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling.
 • Gensidig respekt – og du får frihed under ansvar.
 • Selvstændige opgaver og ansvarsområder
 • Et professionelt bilhus, med positiv stemning og højt til loftet!
 • Kompetente kollegaer i et stærkt salgsteam.

Vi forventer:

 • At du arbejder selvstændigt, men stadig er en udpræget teamplayer.
 • At du er nysgerrig efter ny viden, arbejder struktureret og målrettet efter hvert bilsalg.
 • At du er smilende, er udadvendt og har et højt energiniveau.
 • At du efter grundig træning, kan give kunderne en individuel rådgivning med behovsafdækning.
 • At du har øje for mersalg i form af udstyr, serviceaftaler, forsikring, mm.
 • At du prioriterer din uddannelse og vil arbejde i weekenden.

Vi forestiller os at har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX.

Uddannelsesforløbet:

Som vores nye salgselev vil du igennem det to-årige uddannelsesforløb gennemføre Handelsuddannelsen med Specialet AUTO, samtidig med at du bliver grundigt oplært med praktisk erfaring. I løbet af din uddannelse er du på skoleforløb på Business College Syd sammen med mange andre elever fra bilbranchen.

Læs mere om forløbet på Business College Syd her!

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Send gerne din ansøgning og CV til Mathias Gosvig via "Ansøg nu" knappen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at ringe til Mathias på tlf. 60 39 95 04

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GT BILER A/S
Ambolten 7
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mathias Gosvig
(+45) 60 39 95 04Find vej

.

GT BILER – HELE KOLDINGS BILHUS

Hos GT Biler har vi eksisteret siden 1985. Igennem årene har vi udviklet vores bilhus og i dag sælger vi nye- og brugte biler i hele Danmark. GT Biler er autoriseret Hyundai Forhandler i Kolding samt autoriseret værksted for Volkswagen, SEAT og CUPRA og specialister i Jaguar, Land Rover og Subaru. Hos GT Biler finder du altid et stort udvalg af nyere brugte biler og vi er eksperter i elbiler. Du finder os på Ambolten 7 i Kolding. Velkommen hos GT Biler – hele Koldings bilhus.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®