FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

BLIV SALGSELEV I BILTEMA RANDERS

FÅ BRANCHENS BEDSTE ELEVUDDANNELSE SOM SALGSASSISTENT

Brænder du for detailhandel og har du ambitioner om et succesfuldt arbejdsliv, så overvej lige om ikke du skal kickstarte din karriere i Biltema. Vi er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på.

Som salgsassistentelev hos os, kan du forvente stor frihed, masser af ansvar og de allerbedste kolleger. Du får en spændende og afvekslende uddannelse, som åbner masser af fremtidige karrieremuligheder for dig, både hos os i Biltema og i hele detailbranchen.

HVAD LAVER DU SOM SALGSASSISTENTELEV?

I Biltema gør vi tingene helt anderledes end andre detailkæder. Vi har brug for dig, der trives i en hverdag med masser af kundekontakt og selvstændigt ansvar. Dine dage er aldrig ens og du kan blandt andet se frem til at komme til at lære at vejlede og servicere kunder, bestille varer, eksponere varer, opbygge inspirerende oplæg i varehuset, lagerstyring og generel varehusdrift. Du får muligheden for at skinne igennem, vise din servicemindede natur og give vores kunder Danmarks bedste kundeservice.

I løbet af din 2-årige uddannelsesperiode, er du også på skoleophold i 8 uger. De 8 ugers skoleophold er fordelt over hele uddannelsesperioden og når du ikke er på skole, er der fokus på hands on i varehuset. Her kan du afprøve alt det spændende, som du har lært i praksis. Uddannelsen giver dig en helt perfekt blanding af teori og praksis, og vi sørger for, at det er dig og din udvikling der er i fokus. Alle skoleophold foregår hos ZBC i Slagelse i en lukket klasse, særligt tilrettelagt for Biltemas elever. Vi sørger naturligvis for elevhotel imens du er på skolebænken.

DIN BAGGRUND ER IKKE SÅ AFGØRENDE, MEN VI FORESTILLER OS, AT DU HAR:

  • Godt humør og gåpåmod, lyst til at lære og til at udvikle dig
  • Fokus på at give vores kunder Danmarks bedste kundeservice
  • Gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • EUD/EUX Business
  • HHX
  • STX, HF eller HTX kombineret med 5-ugers EUD/HGS

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

Biltema er en økonomisk solid virksomhed i rivende udvikling. Vi tilbyder en meget selvstændig arbejdsform, hvor du får de bedste muligheder for at udleve din passion inden for detailhandel. I samarbejdet med din leder får du tillid og vide rammer til at gøre en forskel. Biltema sørger for grundig introduktion til din nye fremtid – herunder værdier, holdninger, forretningsgange og produktkendskab.

For at tiltrække de helt rigtige kandidater, tilbyder Biltema også en højere løn under uddannelsen. Det er da også værd at tage med i overvejelsen.

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte varehuschef Henrik Knudsen via manager.randers@biltema.com

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat så snart vi finder den rette kandidat. Send din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer hurtigst muligt.

Stillingen er med opstart 1. august 2024.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Biltema Danmark
Neptunvej 22
8960 Randers SØ

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Varehuschef, Henrik Knudsen
manager.randers@biltema.comFind vej

.

BILTEMA - HELE FAMILIENS VAREHUS

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 18 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 160 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®