FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til Favrskov Kommune

Vi søger en topmotiveret og kvik kontorelev, der brænder for at få en alsidig uddannelse.

Er du klar til en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver? Så er du måske vores nye kontorelev.

Vi har pr. 15. august 2024 brug for en ny kontorelev, som deles mellem kommunens Økonomi- og Lønfunktion i Hinnerup samt Myndighed og Administration på Socialområdet i Hadsten.

I løbet af uddannelsen er der indlagt skoleperioder.

Det forventer vi af dig

Du er generelt nysgerrig af natur og selvstændig, og du kan se vigtigheden i at få en forståelse af en opgave fra start til slut. Du stiller krav til uddannelsen, de faglige mål og til os som uddannelsessted.

Du har desuden en positiv tilgang til dine daglige opgaver og skoleophold.

Det kræver, at din ambition er at ”suge til dig” og dygtiggøre dig. Til gengæld vil du få tildelt opgaver i det omfang, du er klar til det. Vi forventer, at du under din elevtid arbejder med dig selv og udvikler dine kompetencer.

Du vil komme til at løse administrative opgaver i samarbejde med kollegaer – men også selvstændigt.

Smøg ærmerne op, vis hvad du kan, og vær med til at gøre en forskel. Sammen kan vi spille dig god.

Det tilbyder vi dig

Vores elever er vores fremtid og nøglen til vores fortsatte udvikling. Derfor har vi også en helt unik og nøje tilrettelagt elevuddannelse.

Vi tilbyder dig et job, hvor du det første år bliver grundig oplært i kommunens økonomisystem, personalesager og får kendskab til mange bagvedliggende opgaver, så du er bedre rustet til det andet år, hvor du mere selvstændigt kan varetage egne arbejdsopgaver. Det betyder meget for os, at du udvikler dig fagligt og personligt i din tid her.

Vi sætter en ære i, at trivsel, arbejdsglæde og gode kollegaer er i højsædet. Du bliver blandt andet en del af et elevnetværk, som du også selv bidrager til.

Vi har gode erfaringer med, at nogle af vores elever bliver hos os i faste stillinger efter endt elevtid. Så måske din fremtid også er ved Favrskov Kommune.

Ansættelsesvilkår

Vi forventer, at du har afsluttet en af følgende uddannelser:

  • EUX Business, HHX
  • STX, HF, HTX, som alle skal suppleres med 5 ugers EUS.

Vi indgår en uddannelsesaftale med prøvetid på tre måneder, og vi ansætter og aflønner dig efter HK-overenskomsten.

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om stillingen som kontorelev i Favrskov Kommune, er du velkommen til at kontakte Marianne Lund Madsen (Regnskabsafdelingen) på tlf. 89 64 61 13 eller Trine Schmidt Berggreen (Myndighed og Administration på Socialområdet) på tlf. 89 64 21 15.

Hvis du har konkrete spørgsmål til adgangskravene, kan du kontakte den nærmeste handelsskole eller se www.uddannelsesnaevnet.dk.

Samtale

Vi forventer at holde samtaler i uge 11.

Søg jobbet

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du skal sende via "Ansøg nu" knappen. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Ansøgningsfrist

Søndag den 25. februar 2024.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Favrskov Kommune
Skovvej 20
8382 Hinnerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 25. februar 2024
Tiltrædelse: 15. august 2024

Kontakt

Marianne Lund Madsen
(+45) 89 64 61 13

Trine Schmidt Berggreen
(+45) 89 64 21 15


Find vej

.

Favrskov Kommune vil være en samlende kommune, hvor mangfoldighed er en styrke

For borgerne betyder det, at Favrskov Kommune vil skabe rum for forskellighed og alsidighed, som bygger på lokal- områdernes individuelle styrker.

Samtidig arbejdes der for at udvikle nye oplevelser og tilbud, som retter sig mod hele kommunen.

Det er vigtigt, fordi borgernes interesse for at tage del i lokalområdernes fortsatte udvikling fastholdes ved at skabe rum for, at ideer gror op nedefra. Det kan ske ved at samle indsatserne for at løfte fælles tilbud og oplevelser på tværs af kommunen på udvalgte områder.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®