FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Outdoor-elever med flair for kundeservice

Eventyrsport Roskilde søger outdoor-elever med flair for kundeservice

Vi tilbyder en ambitiøs salgsassistentuddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheden for personlig udvikling - et godt springbræt til en spændende karriere videre i Eventyrsport eller detailbranchen! Vi søger elever til flere butikker i hele landet med start i enten juli eller august 2024.

Er du til kunder og eventyr?

Du elsker kontakten med kunder og er ambitiøs og fuld af eventyr. Du kan lide at kaste dig ud i nye udfordringer, sætte dig ind i produkterne og vejlede kunderne. Vi tilbyder dig til gengæld en attraktiv salgsuddannelse, i en god friluftsbutik med fedt arbejdsmiljø og muligheden for hele tiden at udvikle dig.

Din rolle & salgsuddannelse

Som elev i Eventyrsport bliver du en vigtig del af vores team. Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde den bedste kundeservice der findes
  • Tage aktiv del i salget og forberedelsen hertil
  • Bidrage til den positive stemning i butikken

Din salgsuddannelse har en varighed på 2 år, som vil bestå af skoleophold og masser af faglig praktik samt sparring med entusiastiske kollegaer. I butikken vil vi gøre vores yderste for at lære dig en masse om salg, kundeoplevelser og ikke mindst butiksdrift. Til gengæld forventer vi, at du er klar til at tage fat og nysgerrig efter ny viden, så du udfordrer dig selv og dine kollegaer.

Vi vægter din personlighed højt. Derfor søger vi en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi, og som har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af sin uddannelse - både i butikken og på skolemodulerne. For at være mere præcise, søger vi dig, som:

  • Har en stor passion for salg og kundeservice
  • Har et drive for at udvikle sig selv
  • Er ærlig og åben - og gerne fuld af eventyr!
  • Har gerne interesse for løb, outdoor og friluftsliv.

Hvis du vil læse mere om adgangskrav og selve outdoor linjen så tjek Aarhus Business Collage side ud: https://aabc.dk/hovedforloebet/fagretning-detail/salgsassistent-outdoor/

Eventyret stopper ikke hos os når du er færdig som elev, forhåbentlig forsætter du din karriere, hvis du har du har passion, lysten og du har levet op til vores forventninger. Du får også adgang til kurser og efteruddannelse, så du udvikler dig fagligt videre i din karriere, når du har færdiggjort din elevuddannelse.

Se en elev fortælle om sin tid i Eventyrsport lige her: https://job-eventyrsport.dk/karriere/elev/

Har det interesse?

Så skynd dig at maile en motiveret ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt butikschef Anders Nielsen på telefon 32216621 eller mail aan@eventyrsport.dk. Vi vurderer løbende ansøgningerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Eventyrsport
Algade 32
4000 Roskilde

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Butikschef Anders Nielsen
(+45) 32 21 66 21
aan@eventyrsport.dkFind vej

.

NÅR PASSION BLIVER TIL KARRIERE

Er der noget bedre end at få lov at nørde og fordybe sig i noget, man holder af? Er der noget bedre end at arbejde med sin passion og få lov at videreformidle sin viden til andre?

Det gør vi hos Eventyrsport – og så er det sjovt at gå på arbejde!

Hvis du, ligesom vi, brænder for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil, har du alle muligheder for at gøre din passion til din karriere hos os! Vi har en flad struktur og højt til loftet - alle bliver set og hørt. Engagement og flittighed bliver bemærket og belønnet, og der er gode interne udviklingsmuligheder i vores virksomhed med mange butikker. Alle kompetencer værdsættes og bruges på bedst mulig vis til glæde og gavn for dig og os.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®