FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Outdoor-elever med flair for kundeservice

Eventyrsport Roskilde søger outdoor-elever med flair for kundeservice

Vi tilbyder en ambitiøs salgsassistentuddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheden for personlig udvikling - et godt springbræt til en spændende karriere videre i Eventyrsport eller detailbranchen! Vi søger elever til flere butikker i hele landet med start i enten juli eller august 2024.

Er du til kunder og eventyr?

Du elsker kontakten med kunder og er ambitiøs og fuld af eventyr. Du kan lide at kaste dig ud i nye udfordringer, sætte dig ind i produkterne og vejlede kunderne. Vi tilbyder dig til gengæld en attraktiv salgsuddannelse, i en god friluftsbutik med fedt arbejdsmiljø og muligheden for hele tiden at udvikle dig.

Din rolle & salgsuddannelse

Som elev i Eventyrsport bliver du en vigtig del af vores team. Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde den bedste kundeservice der findes
  • Tage aktiv del i salget og forberedelsen hertil
  • Bidrage til den positive stemning i butikken

Din salgsuddannelse har en varighed på 2 år, som vil bestå af skoleophold og masser af faglig praktik samt sparring med entusiastiske kollegaer. I butikken vil vi gøre vores yderste for at lære dig en masse om salg, kundeoplevelser og ikke mindst butiksdrift. Til gengæld forventer vi, at du er klar til at tage fat og nysgerrig efter ny viden, så du udfordrer dig selv og dine kollegaer.

Vi vægter din personlighed højt. Derfor søger vi en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi, og som har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af sin uddannelse - både i butikken og på skolemodulerne. For at være mere præcise, søger vi dig, som:

  • Har en stor passion for salg og kundeservice
  • Har et drive for at udvikle sig selv
  • Er ærlig og åben - og gerne fuld af eventyr!
  • Har gerne interesse for løb, outdoor og friluftsliv.

Hvis du vil læse mere om adgangskrav og selve outdoor linjen så tjek Aarhus Business Collage side ud: https://aabc.dk/hovedforloebet/fagretning-detail/salgsassistent-outdoor/

Eventyret stopper ikke hos os når du er færdig som elev, forhåbentlig forsætter du din karriere, hvis du har du har passion, lysten og du har levet op til vores forventninger. Du får også adgang til kurser og efteruddannelse, så du udvikler dig fagligt videre i din karriere, når du har færdiggjort din elevuddannelse.

Se en elev fortælle om sin tid i Eventyrsport lige her: https://job-eventyrsport.dk/karriere/elev/

Har det interesse?

Så skynd dig at maile en motiveret ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt butikschef Anders Nielsen på telefon 32216621 eller mail aan@eventyrsport.dk. Vi vurderer løbende ansøgningerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Eventyrsport
Algade 32
4000 Roskilde

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Butikschef Anders Nielsen
(+45) 32 21 66 21
aan@eventyrsport.dkFind vej

.

NÅR PASSION BLIVER TIL KARRIERE

Er der noget bedre end at få lov at nørde og fordybe sig i noget, man holder af? Er der noget bedre end at arbejde med sin passion og få lov at videreformidle sin viden til andre?

Det gør vi hos Eventyrsport – og så er det sjovt at gå på arbejde!

Hvis du, ligesom vi, brænder for friluftsliv, sport og motion og en aktiv livsstil, har du alle muligheder for at gøre din passion til din karriere hos os! Vi har en flad struktur og højt til loftet - alle bliver set og hørt. Engagement og flittighed bliver bemærket og belønnet, og der er gode interne udviklingsmuligheder i vores virksomhed med mange butikker. Alle kompetencer værdsættes og bruges på bedst mulig vis til glæde og gavn for dig og os.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®