FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelstrainee med speciale i salg til Aalborg

Bliv en del af en rummelig arbejdsplads, hvor ambitionerne er store, humøret er højt, og hvor det er DIG, vi bygger vores fremtid på! 

Vil du prøve kræfter med en handelstrainee uddannelse i en engrosbutik med fri i weekenderne, hvor du samtidig får en unik udlandstur i foråret 2025? 

Så send os din ansøgning som handelstrainee allerede i dag! 

Få et unikt indblik i en professionel B2B handelsvirksomhed 

Handelstrainee uddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du veksler imellem at være på skoleophold og praktik i vores engrosbutikker, Online afdelingen og Kundeservice. Alt i alt får du altså et helt unikt indblik i vores salgskanaler, og hvordan de spiller sammen i hele organisationen. 

Du bliver også en del af et stærkt sammenhold - ikke mindst, når der er skoleophold, fagdage, salgstræning og leverandøraktiviteter, som vi jævnligt afholder for alle handelstrainees på tværs af afdelingerne. 

I foråret 2025 er der desuden planlagt en udlandstur, hvor vi besøger nogle af vores samarbejdspartnere. 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter! 

Derudover tilbyder vi: 

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften 
  • Mange sportslige og sociale aktiviteter sammen med dine kollegaer 
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her: https://www.carl-ras.dk/elev 
  • Et uformelt arbejdsmiljø med glade kollegaer og højt til loftet 

Hvad forventer vi af dig? 

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller, der tager ansvar for sin egen uddannelse. 

Vi søger handelstrainees til: 

  • Aalborg 
  • Aarhus 
Vigtigt! Angiv i overskriften på ansøgningen din 1. prioritet af by 

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024 

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2024 

Vil du have en plads på næste handelstrainee hold? 

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner og uddannelsesansvarlige, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 5153 0388 eller send os din ansøgning og CV via knappen "Ansøg" her på siden. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem. 

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering 

Carl Ras ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af Dansk Erhvervs diversitetspagt. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende i din ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Carl Ras, Aalborg
Blytækkervej 10-14
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Ulrik Skovgaard-Mortensen
(+45) 44 85 55 11
US@carl-ras.dk Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om Carl Ras

 

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj, beslag og arbejdstøj til håndværkere, institutioner og industrien. 

Hos os bliver du en del af en stærk kultur med mere end 430 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Vi er stolte af at være kåret til Danmarks 2. bedste arbejdsplads 2023 af analyse- og konsulentvirksomheden Great Place To Work! 

Vil du vide mere om Carl Ras? Læs her.  

Vi har derudover samlet en masse gode eksempler på, hvordan vi sammen arbejder med vores kultur i Carl Ras, og hvordan medarbejderne oplever den. Alt det kan du læse meget mere om i vores årlige kulturprofil, som du finder her

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®