FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Handelstrainee med speciale i salg til Roskilde

Bliv en del af en rummelig arbejdsplads, hvor ambitionerne er store, humøret er højt, og hvor det er DIG, vi bygger vores fremtid på! 

Vil du prøve kræfter med en handelstrainee uddannelse i en engrosbutik med fri i weekenderne, hvor du samtidig får en unik udlandstur i foråret 2025? 

Så send os din ansøgning som handelstrainee allerede i dag! 

Få et unikt indblik i en professionel B2B handelsvirksomhed 

Handelstrainee uddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor du veksler imellem at være på skoleophold og praktik i vores engrosbutikker, Online afdelingen og Kundeservice. Alt i alt får du altså et helt unikt indblik i vores salgskanaler, og hvordan de spiller sammen i hele organisationen. 

Du bliver også en del af et stærkt sammenhold - ikke mindst, når der er skoleophold, fagdage, salgstræning og leverandøraktiviteter, som vi jævnligt afholder for alle handelstrainees på tværs af afdelingerne. 

I foråret 2025 er der desuden planlagt en udlandstur, hvor vi besøger nogle af vores samarbejdspartnere. 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuldt fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter! 

Derudover tilbyder vi: 

  • Attraktive arbejdstider med fri i weekend/aften 
  • Mange sportslige og sociale aktiviteter sammen med dine kollegaer 
  • En stærk virksomhedskultur med professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier - få et glimt af vores kultur her: https://www.carl-ras.dk/elev 
  • Et uformelt arbejdsmiljø med glade kollegaer og højt til loftet 

Hvad forventer vi af dig? 

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse. Er du i tvivl om din grunduddannelse giver adgang, bør du spørge din studievejleder. Derudover forventer vi, at du er udadvendt, mødestabil, nysgerrig og en holdspiller, der tager ansvar for sin egen uddannelse. 

Vi søger handelstrainees til: 

  • Herlev
  • Østerbro
  • Roskilde
Vigtigt! Angiv i overskriften på ansøgningen din 1. prioritet af by 

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024 

Ansættelsestidspunkt: 1. september 2024 

Vil du have en plads på næste handelstrainee hold? 

Så ring og hør nærmere hos HR Business Partner og uddannelsesansvarlige, Ulrik Skovgaard-Mortensen, på tlf. 5153 0388 eller send os din ansøgning og CV via knappen "Ansøg" her på siden. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem. 

Ønsker du at vide mere om den videre rekrutteringsproces, kan du læse mere her: https://www.carl-ras.dk/rekruttering 

Carl Ras ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af Dansk Erhvervs diversitetspagt. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende i din ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Carl Ras, Roskilde
Byleddet 1A
4000 Roskilde

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juli 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Ulrik Skovgaard-Mortensen
(+45) 44 85 55 11
US@carl-ras.dk Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om Carl Ras

 

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj, beslag og arbejdstøj til håndværkere, institutioner og industrien. 

Hos os bliver du en del af en stærk kultur med mere end 430 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen. Vi er stolte af at være kåret til Danmarks 2. bedste arbejdsplads 2023 af analyse- og konsulentvirksomheden Great Place To Work! 

Vil du vide mere om Carl Ras? Læs her.  

Vi har derudover samlet en masse gode eksempler på, hvordan vi sammen arbejder med vores kultur i Carl Ras, og hvordan medarbejderne oplever den. Alt det kan du læse meget mere om i vores årlige kulturprofil, som du finder her

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®