FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselever med speciale i salg

Går du med en drøm om at udfolde dit potentiale inden for salg? Er du energisk, udadvendt og klar på udfordringer? Så er det nu, at du skal gribe chancen!

Vi leder efter to initiativrige og ansvarsbevidste handelselever til vores afdeling enten i Aalborg, Greve, Odense, Silkeborg eller Taulov med opstart d. 1. september 2024.

Hvorfor skal du vælge os? Vi udvikler talenter

Tibnor er Nordens største stålgrossist med ca. 1.000 ansatte i syv lande. Som datterselskab af SSAB, der opererer i over 50 lande, er vi en del af en global familie. Vi tilbyder ikke kun et job – vi åbner døren til en spændende rejse med mange personlige og faglige udviklingsmuligheder, en varieret hverdag samt et åbent og fedt arbejdsmiljø, hvor der er et fantastisk sammenhold. Som elev hos Tibnor bliver du en nøglespiller i salgsteamet. Du får en unik mulighed for at sælge tonsvis af stål til både danske og internationale kunder i tæt samarbejde med erfarne og dygtige kolleger, der er specialister i branchen. Vi har god erfaring og succes med at uddanne dygtige og talentfulde elever, og størstedelen fortsætter deres karriere i Tibnor efter endt uddannelse.

Du får et bredt kendskab til salgsområdet med opgaver som:

  • Telefonbetjening af kunder, herunder ordremodtagelse, håndtering af problemstillinger mv.  
  • Vejledning af kunder omkring materialer og kvaliteter
  • Udarbejdelse af tilbud, herefter opfølgning og opsøgende salg via telefonen 
  • Varebestilling/indkøb fra hele Europa 
  • Leverandørkontakt, herunder forhandling af priser mv.

Om uddannelsen - sådan bliver du en nøglespiller i (stål)salg

Som elev hos Tibnor får du en praktisk handelsuddannelse med speciale i salg og brancheretningen stål. Du vil være på kontoret og have telefonisk kontakt med kunder, leverandører og indkøbere, udekørende sælgere m.fl.. Derudover får du en DISC-analyse, og lærer hvordan du bedst samarbejder med kunder og kolleger. Det er en praktisk erhvervsuddannelse, og du får løn under hele uddannelsen.

Uddannelsen varer to år, hvor du bl.a. vil deltage i interne produktkurser og besøge kunder og leverandører sammen med vores andre elever og specialister. I løbet af de to år er du/I på skoleophold i 8-10 uger på Business College Syd (Mommark), og uddannelsen afsluttes med en skriftlig fagprøve som forsvares i en mundtlig eksamen. Har du mod på at hæve niveauet under din uddannelse, kan du tage enkeltfag på akademiniveau, gå til eksamen og derved opnå ECTS-point.

Vores forventninger til dig

Det er vigtigt, at du er udadvendt, tager intiativ og er klar på udfordringer. Du skal have lyst til tage ansvar, at gøre en forskel og yde den bedste kundeservice hver dag. Du skal kunne kommunikere på engelsk, og du skal have gennemført og bestået et af følgende skoleforløb: 

  • HG / EUD (GF2) / EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller 
  • HHX eller 
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen
Hvis du er 25 år eller derover skal du have en realkompetencevurdering.

Søg nu og kickstart din karriere i Tibnor

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt (senest 1. marts 2024) og husk at oplyse i hvilken by, du søger stillingen.

Vi vil løbende vurdere ansøgerne til stillingen, og finder vi den rette kandidat, vil stillingsopslaget blive lukket.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores interne salgschef, Allan Mølgaard, på tlf.: 22 74 98 35.

Du kan lære mere om os på vores hjemmeside www.tibnor.dk og ved at se vores profilvideo nedenfor:

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tibnor A/S
 

Vi søger til vores lokationer i Aalborg, Greve, Odense, Silkeborg og Taulov.

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 1. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Salgschef Allan Mølgaard
(+45) 22 74 98 35Find vej

.

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Hos Tibnor får du som elev både ansvar og udfordrende opgaver. Hvis man spørger vores nuværende elever er der hos Tibnor en uformel omgangstone, inspirerende ledere og mange muligheder for at tilegne sig nye kompetencer. Tag næste skridt, og begynd din drømmekarriere hos Tibnor.

Bliv en del af den største ståldistributør på markedet. Vi udvikler hele tiden vores virksomhed og medarbejdere i en mere moderne, digital, sikker og bæredygtig retning. Bliv en del af Tibnor og tag del i rejsen.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®