FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Administrationselev til Teknisk Sekretariat 

Interesserer du dig for at være i dialog med både borgere og virksomheder og for at blive en del af et team med en bred vifte af arbejdsopgaver? Så er det nu, du skal sende en ansøgning – for Teknisk Sekretariat i Lolland Kommune søger lige nu en elev til ansættelse pr. 1. september 2024.

Om Teknisk Sekretariat

Teknisk Sekretariat er en del af vores Teknik- og Miljømyndighed. Her oplever vi den store udvikling, der sker i Lolland Kommune, særligt med Femern-forbindelsen og nye projekter omkring vedvarende energi.

Sekretariat er et mindre team på 9 medarbejdere, hvor vi vil tage godt imod dig med god introduktion til vores team, og give dig mulighed for indflydelse på opgaver og tilrettelæggelse af disse i din dagligdag, så den passer til dit skoleforløb. 

Vi har mange forskellige opgaver i sekretariatet og understøtter resten af Teknik- og Miljømyndigheden med bl.a. økonomistyring, IT-udstyr, indkøb, webtilgængelighed, GDPR, WebGIS og kollektiv trafik. 

Teknik- og Miljømyndigheden som sektor arbejder med fx byggesagsbehandling, spildevandsplanlægning, naturprojekter, miljøgodkendelse af virksomheder, klima og den grønne omstilling samt kommuneplanlægning og lokalplaner. Vi har dialog med både borgere og virksomheder i vores dagligdag.

Vi tilbyder dig 

 • Gode kollegaer og et arbejdsmiljø med plads til sparring og udvikling. 
 • Mulighed for en bred vifte af opgaver, evt. i samarbejde med andre teams i vores sektor eller i en helt anden sektor. 
 • Arbejdsplads i Rødby med god busforbindelse og parkeringsmuligheder. 
 • Personaleforening med godt fællesskab og spændende aktiviteter.

Elevtiden 

Uddannelsesperioden er på to år, og består af længerevarende praktikperioder og 3 skoleperioder af 2 ugers varighed og 3-5 valgfag af en uges varighed.

Skoleforløbene varetages af ZBC i Vordingborg og Næstved, og uddannelsen afsluttes med en fagprøve og en mundtlig eksamen. For at sikre kvaliteten i forløbet, er du under hele din uddannelse tilknyttet en lokal oplæringsansvarlig og en centralt placeret elevansvarlig, som begge vil stå til din rådighed, når du har brug for det.

I Lolland Kommune har kontoreleverne oprettet en elevklub, hvor de deler viden og erfaringer i relation til uddannelsesforløbet.

Hvad forventer vi af dig?

 • For at blive administrationselev med speciale i offentlig administration i Lolland Kommune, skal du have bestået eller forventer at bestå enten:
 • GF2 + EUX.
 • HG2 med specialer, der giver adgang til offentlig administration.
 • STX/HTX eller HF suppleret med kompetencegivende forløb (5 uger) på en erhvervsskole.
 • eller en bestået HHX.

Derudover skal du have bestået:

 • Dansk og IT på C niveau
 • Engelsk og Samfundsfag på D niveau
 • Erhvervsøkonomi

Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at tilføje din realkompetencevurdering (RKV) som bilag til din ansøgning.

Sidst men ikke mindst skal du:

 • Være serviceminded og have lyst til dialogen med borgerne 
 • Være engageret, målrettet og have ambitioner, både på egne og organisationens vegne
 • Besidde viljen til samarbejde
 • Kunne arbejde selvstændigt, men også være nysgerrig på dine opgaver og se muligheder i stedet for begrænsninger
 • Udvise situationsfornemmelse, både når du arbejder internt i organisationen og i serviceringen af borgeren. 
 • Være fleksibel med forståelse for den organisation du bliver en del af.

Ansøgningsproces 

Ansøgningsfristen er søndag den 3. marts 2024. Samtaler forventes afholdt onsdag den 7. marts 2024.

Har du lyst til at vide mere om den ledige stilling er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Mette Struve, tlf. 23 61 79 94 - eller du kan læse mere på Lolland Kommunes hjemmeside (Lolland.dk)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lolland Kommune
Fruegade 7
4970 Rødby

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlige Mette Struve
(+45) 23 61 79 94Find vej

.

En karriere i Lolland Kommune

Et arbejde i Lolland Kommune er et arbejde i en dynamisk organisation. Vi skal levere god service i dag, men samtidig forbereder vi os målrettet på en fremtid med ny teknologi og nye måder at løse opgaver på. 3.200 medarbejdere leverer hver dag professionel service til kommunens ca. 40.000 borgere.

Som medarbejder i Lolland Kommune bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi ser mangfoldighed som en ressource, og medarbejdernes idérigdom og forskellige kompetencer er afgørende for at skabe nye løsninger.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®