FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Administrationselev til Bibliotek og Borgerservice

Interesserer du dig for at indgå i relationer med andre mennesker, og kan du lide at yde en god service? Så er det nu, du skal sende en ansøgning – for Bibliotek og Borgerservice i Lolland Kommune, søger lige nu en elev til ansættelse pr. 1. september 2024.

Om Bibliotek og Borgerservice

Bibliotek og Borgerservice er en decentral enhed i sektoren for Økonomi, Kultur og Fritid. Enheden blev dannet i 2016 og rummer ud over 3 biblioteker og 2 borgerserviceenheder også Lolland kommunes call-center. Vi er godt 55 medarbejdere i alt. 

Som administrationselev vil dit forløb starte i kommunens call-center, hvor du lærer professionel telefonbetjening og lærer kommunens organisation og opgaver rigtigt godt at kende. Herefter vil du få mulighed for at møde borgerne ansigt til ansigt i vores borgerbetjening, hvor du får et bredt kendskab til opgaverne i Borgerservice. 

Du vil også få mulighed for at specialisere dig i 2-3 opgaveområder som f.eks. Opkrævning, Kontrol, Pension, Pas og Kørekort eller Sygesikring og Folkeregister. Hvilke opgaver, du fordyber dig i, vil vi aftale sammen med dig i løbet af uddannelsen, og efterhånden som du får kendskab til det vi laver. 

En elevuddannelse i Bibliotek og Borgerservice indebærer et tæt samarbejde både i mindre fagteams og på tværs af teams – og med Biblioteket på udvalgte opgaver. Du vil desuden få samarbejdsflader med andre kommunale enheder og andre offentlige myndigheder. 

Som elev må du forvente at indgå i en vagtplan, som kan indebære, at du arbejder både i Nakskov og i Maribo.

Vi tilbyder dig 

I Bibliotek og Borgerservice tilbyder vi et nøje planlagt uddannelsesforløb med fokus på administration, myndighedsudøvelse, ny teknologi og professionel telefon- og borgerbetjening. Undervejs kan du selv være med til at præge, hvad du vil fordybe dig særligt i. 

Du vil både få mulighed for at tilegne dig specialkompetencer og kompetencer, som du kan bruge bredt og samtidig få det store overblik over en kommunes samlede opgaver og organisation. Dit hovedforløb vil som udgangspunkt være i Borgerservice.

Elevtiden 

Uddannelsesperioden er på to år, og består af længerevarende praktikperioder og 3 skoleperioder af 2 ugers varighed og 3-5 valgfag af en uges varighed.

Skoleforløbene varetages af ZBC i Vordingborg og Næstved, og uddannelsen afsluttes med en fagprøve og en mundtlig eksamen. For at sikre kvaliteten i forløbet, er du under hele din uddannelse tilknyttet en lokal oplæringsansvarlig og en centralt placeret elevansvarlig, som begge vil stå til din rådighed, når du har brug for det.

I Lolland Kommune har kontoreleverne oprettet en elevklub, hvor de deler viden og erfaringer i relation til uddannelsesforløbet.

Hvad forventer vi af dig?

 • For at blive administrationselev med speciale i offentlig administration i Lolland Kommune, skal du have bestået eller forventer at bestå enten:
 • GF2 + EUX.
 • HG2 med specialer, der giver adgang til offentlig administration.
 • STX/HTX eller HF suppleret med kompetencegivende forløb (5 uger) på en erhvervsskole.
 • eller en bestået HHX.

Derudover skal du have bestået:

 • Dansk og IT på C niveau
 • Engelsk og Samfundsfag på D niveau
 • Erhvervsøkonomi

Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at tilføje din realkompetencevurdering (RKV) som bilag til din ansøgning.

Sidst men ikke mindst skal du:

 • Være serviceminded og have lyst til dialogen med borgerne 
 • Være engageret, målrettet og have ambitioner, både på egne og organisationens vegne
 • Besidde viljen til samarbejde
 • Kunne arbejde selvstændigt, men også være nysgerrig på dine opgaver og se muligheder i stedet for begrænsninger
 • Udvise situationsfornemmelse, både når du arbejder internt i organisationen og i serviceringen af borgeren. 
 • Være fleksibel med forståelse for den organisation du bliver en del af.

Ansøgningsproces 

Ansøgningsfristen er søndag den 3. marts 2024. Samtaler forventes afholdt onsdag den 8. marts 2024.

Har du lyst til at vide mere om den ledige stilling er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Mette Struve, tlf. 23 61 79 94 - eller du kan læse mere på Lolland Kommunes hjemmeside (Lolland.dk)

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lolland Kommune
Søvej 8
4900 Nakskov

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlige Mette Struve
(+45) 23 61 79 94Find vej

.

En karriere i Lolland Kommune

Et arbejde i Lolland Kommune er et arbejde i en dynamisk organisation. Vi skal levere god service i dag, men samtidig forbereder vi os målrettet på en fremtid med ny teknologi og nye måder at løse opgaver på. 3.200 medarbejdere leverer hver dag professionel service til kommunens ca. 40.000 borgere.

Som medarbejder i Lolland Kommune bliver du en del af en attraktiv arbejdsplads præget af dialog, åbenhed og nytænkning. Vi ser mangfoldighed som en ressource, og medarbejdernes idérigdom og forskellige kompetencer er afgørende for at skabe nye løsninger.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®