FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Eventkoordinatorelev søges

Vil du være med til at udvikle, planlægge og afholde små og store events for vores medlemmer? - Så er du måske IDA's nye eventkoordinatorelev

I IDA søger vi en eventkoordinatorelev, som kan starte hos os 1. september 2024. IDA er Danmarks største faglige fællesskab for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Med mere end 150.000 medlemmer har vi adgang til de nødvendige redskaber for at håndtere fremtidens komplekse opgaver.

Som en del af teamet i IDAs studieområde, vil du være med til at støtte op om og realisere arrangementer for vores 38.000 studiemedlemmer landet over. Vi afholdt i 2023 knap 400 events, over hele landet og havde ca. 25.000 deltagere. 

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, fra informative online seminarer om akademiske emner og personlig økonomi til begivenheder såsom klatring og sejlture. Dine opgaver bliver at udvikle og tage ejerskab for dine egne events, fysiske som online, og derudover skal du understøtte vores frivilliges portefølje af arrangementer. 

I Faglighed & Frivillighed udvikler, planlægger og gennemfører vi alle former for events – fra mindre gå hjem-møder til store konferencer og messer. Alle vores events har et fagligt omdrejningspunkt indenfor ingeniør-, IT- og naturvidenskabelige emner, og vi har mange af dem, så du kommer ikke til at kede dig!

Du vil arbejde sammen med vores Conference Manager og øvrige udviklere og få mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af eventplanlægningen, ligesom du vil få ansvar for dine egne events.

Stillingen  

Som eventkoordinator elev, kommer du til at lære og beskæftige dig med mange forskelligartede opgaver som: 

 • Store, faglige konferencer 
 • Mindre netværksarrangementer, webinarer, og deltagelse i messer
 • Deltagelse i planlægning og afvikling af IDA Comedy Night – 5 events i hele landet, med i alt 4.000 deltagere 
 • Projektledelse, udvikling, booking, kontraktforhandling, budgetter og markedsføring 
 • Understøttelse af vores frivillige i planlægning og afvikling af deres events
 • Diverse administrative opgaver og supportering af vores frivillige på ungeområdet 
Opgaverne spænder vidt fagligt, og på tværs af organisationen. Forbered dig på at få mange interne samarbejdspartnere i IDA. 

Over de kommende to år vil du møde forskelligartede opgaver, som bidrager til din faglige udvikling. 

Vi forventer, at du 

 • Har afsluttet eller i september afslutter en HHX, EUX, EUS eller EUD
 • Er kyndig i brugen af MS-Office-pakken og besidder evnerne til at håndtere IT-systemer 
 • Er initiativrig og uafhængig med en motiverende udstråling og vilje til at påtage sig ansvar
 • Er nysgerrig og serviceminded og derfor griber både de nye og de mere rutineprægede opgaver
 • Arbejder metodisk og med forståelse for andre, idet hver opgave bliver behandlet nøje og overvejende 
Vi tilbyder: 

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge med udsigt til vandet, men med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc. Vi arbejder "fri af tid og fri af sted", og du får mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, opgaverne tillader det. Vi arbejder i en uformel tone, og vi sætter stor pris på at have det sjovt, også med andre afdelinger i huset. Vi sørger naturligvis for et godt introduktionsforløb og en individuel elevplan til dig. Du vil få faste elevansvarlige/sparringspartnere, som støtter dig i din udvikling gennem hele elevforløbet. Vi er i 2023 blevet kåret som årets elevplads af HK. 

Er du interesseret? 

Er du interesseret i stillingen, skal vi snarest muligt og senest den 14. februar 2024 modtage din ansøgning, dit CV og dine karakterer. For at sikre en upartisk og retfærdig vurderingsproces, beder vi dig venligst om at udelade et billede fra dit CV. Vi indkalder til samtaler efter ansøgningsfristens udløb.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig: 

Anne Dalgaard, telefon: 3318 4634 

Hos IDA repræsenterer vi en bred vifte af mennesker, fra studerende til professionelle med værdifuld erfaringsbaggrund, inklusive dem der har oplevet mobiltelefonens og internettets opstart. Vi inviterer ansøgere af enhver baggrund til at ansøge om stillingen, uafhængigt af alder, kønsidentitet, tro eller etnicitet

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ingeniørforeningen IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Anne Dalgaard
(+45) 33 18 46 34Find vej

.

IDA som arbejdsplads

Vi er ca. 350 medarbejdere i IDA. Vi yder kompetent rådgivning og sparring for IDAs over 150.000 medlemmer. Dermed er vi med til at sikre de bedst mulige vilkår på arbejdsmarkedet for ingeniører og andre højtuddannede med teknisk og naturvidenskabelig baggrund.

Et af IDAs stærkeste kort er de mange netværk, medlemmerne kan benytte sig af. Vi arbejder med servicering og udvikling af IDAs fagtekniske selskaber og udvalg, herunder netværksmøder, sociale og kulturelle arrangementer, fagtekniske kurser, personligt udviklende kurser og konferencer.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®