FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditions-/Shippingelev hos WHTS A/S i Padborg og Hedehusene

Har du interesse indenfor disponering, sprog og service? Har du lyst til at uddanne dig i en international transport- og logistikvirksomhed? - Så skal du helt sikkert læse videre.

Hvem er vi?

For over 100 år siden blev WHTS A/S grundlagt i København og bestod dengang af 3 mand; Handelsmanden Walter Hansen og hans to sønner. Siden da har WHTS A/S været i konstant udvikling og lige nu leder vi efter vores næste speditør og shippingelev.

Vi er en af de førende internationale Transport & Logistik udbydere til skandinaviske kunder og har gennem årtier specialiseret os i transport af vin og spiritus. Kontoret er et ungt miljø, hvor alle jonglerer både teamwork og selvstændighed. Teamet består af ’go-getters’, der mestrer balancen mellem professionalisme og humor, og vi håber at vores kommende elev har de samme egenskaber.

Vi tilbyder

Vi ønsker, at du allerede fra begyndelsen bliver en vigtig del teamet. Hvis du besidder en ’can do’- attitude, vil du hurtigt få tildelt ansvarsområder under din uddannelse.

Du vil lære om industrien og faget fra både de garvede og de nyuddannede. Vi har uddannet speditører og shippingelever gennem mange år og flere af dine kommende kollegaer er selv tidligere elever i WHTS A/S.

Vi støtter dig hele vejen i din læringsrejse og dine kollegaer er altid klar på at assistere, hvor det er nødvendigt. Vores mål og håb er, at du som færdigudlært fortsætter i teamet.

Vi søger en elev til Hedehusene og en til Padborg.

Vi ser meget gerne du starter august/september 2024.

Hvis WHTS lyder som stedet for dig, så send os hurtigst muligt din ansøgning og et par ord om dig selv til Melissa Søkjaer. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WHTS A/S
Vi søger elever til vores kontorer i:

Padborg: Transitvej 2
Hedehusene: Guldalderen 3

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: august/september 2024

Kontakt

Melissa Søkjaer
(+45) 46 59 30 30
mes@whts.dk


.

WHTS A/S er inde i en meget positiv og spændende udvikling, hvor vores dygtige og velmotiverede medarbejdere står klar til at modtage din ordre og vil leve op til vores motto: DET VI LOVER, DET HOLDER VI!

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®