FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditions-/Shippingelev hos WHTS A/S i Padborg og Hedehusene

Har du interesse indenfor disponering, sprog og service? Har du lyst til at uddanne dig i en international transport- og logistikvirksomhed? - Så skal du helt sikkert læse videre.

Hvem er vi?

For over 100 år siden blev WHTS A/S grundlagt i København og bestod dengang af 3 mand; Handelsmanden Walter Hansen og hans to sønner. Siden da har WHTS A/S været i konstant udvikling og lige nu leder vi efter vores næste speditør og shippingelev.

Vi er en af de førende internationale Transport & Logistik udbydere til skandinaviske kunder og har gennem årtier specialiseret os i transport af vin og spiritus. Kontoret er et ungt miljø, hvor alle jonglerer både teamwork og selvstændighed. Teamet består af ’go-getters’, der mestrer balancen mellem professionalisme og humor, og vi håber at vores kommende elev har de samme egenskaber.

Vi tilbyder

Vi ønsker, at du allerede fra begyndelsen bliver en vigtig del teamet. Hvis du besidder en ’can do’- attitude, vil du hurtigt få tildelt ansvarsområder under din uddannelse.

Du vil lære om industrien og faget fra både de garvede og de nyuddannede. Vi har uddannet speditører og shippingelever gennem mange år og flere af dine kommende kollegaer er selv tidligere elever i WHTS A/S.

Vi støtter dig hele vejen i din læringsrejse og dine kollegaer er altid klar på at assistere, hvor det er nødvendigt. Vores mål og håb er, at du som færdigudlært fortsætter i teamet.

Vi søger en elev til Hedehusene og en til Padborg.

Vi ser meget gerne du starter august/september 2024.

Hvis WHTS lyder som stedet for dig, så send os hurtigst muligt din ansøgning og et par ord om dig selv til Melissa Søkjaer. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

WHTS A/S
Vi søger elever til vores kontorer i:

Padborg: Transitvej 2
Hedehusene: Guldalderen 3

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: august/september 2024

Kontakt

Melissa Søkjaer
(+45) 46 59 30 30
mes@whts.dk


.

WHTS A/S er inde i en meget positiv og spændende udvikling, hvor vores dygtige og velmotiverede medarbejdere står klar til at modtage din ordre og vil leve op til vores motto: DET VI LOVER, DET HOLDER VI!

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®