FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kontorelev hos Region Sjælland

Hop med på den digitale bølge - Kickstart din karriere som kontorelev hos Koncern Digitalisering

Har du lyst til at få en udfordrende og lærerig 2 års uddannelse, der kan bane vejen for din fremtidige karriere? Så kan en kontoruddannelse i offentlig administration hos Koncern Digitalisering, Region Sjælland være et godt uddannelsesvalg for dig. 

Er du på udkig efter en spændende karrierestart, hvor alt er inkluderet? 

Som vores kontorelev bliver du en del af vores "All-Inklusive" tilbud, hvor alt følger med - inklusive betalt studietur! Du får mulighed for at udvikle dine færdigheder indenfor en række forskellige områder, herunder administration, kommunikation, projektledelse, HR og samtidig blive en del af det kæmpe netværk, som vi har i Region Sjælland. 

Du bliver tilknyttet Sekretariat og Facility, som består af 11 medarbejdere og 6 elever. Du kommer ligeledes rundt i forskellige enheder, hvor det er relevant i forhold til opgaveløsningen, f.eks. Projektledelse, Servicedesk, Organisation og Ledelse. 

Vi søger elever, der er organiserede, detaljeorienterede og har en positiv attitude. Du skal have en interesse for kontorarbejde og evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i et team. Vi tilbyder gode kollegaer, en god arbejdsplads og muligheden for at lære og vokse som en del af vores team. Så hvorfor ikke tage springet og ansøge om denne fantastiske mulighed? 

”Det er en god og rummelig arbejdsplads, hvor man føler sig inkluderet og ligeværdig. Uanset om man er 22 eller 52 år, så er der plads til alle. Det gør noget rigtig godt for min udvikling, at jeg er tryg i mine kolleger. Det medvirker til, at jeg ikke er lige så ”bange” for at fejle, og dermed kaster mig ud i flere ting uden at være nervøs for udfaldet”, kontorelev Caroline Victoria Köhler Suhr. 

For at blive elev hos os skal du have bestået en af disse uddannelser inden opstart: 

 • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer 
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS/HGS grundforløb 
 • HHX 
 • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen medspecialer opnået før 1. august 2015
Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligereuddannelse og evt. erhvervserfaring. Har du fået foretaget en realkompetencevurdering, skal denne også vedhæftes. 

Når du arbejder hos os kan vi tilbyde 

 • Fleksible arbejdsforhold, herunder flekstidsordning samt mulighed for hjemmearbejdsdage og virtuelle møder via Teams, afhængigt af arbejdsopgaverne og afdelingens krav. 
 • Muligheden for at opretholde en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, mens du stadig får arbejdet gjort effektivt og på højt niveau. 
 • En fuldt betalt studietur til Bruxelles med mad og logi inkluderet. 
 • En spændende arbejdsplads, hvor du kommer gennem flere forskellige afdelinger, så du får en god ide om hvad der er lige noget for dig. 
 • Sjove og lærerige sociale arrangementer, events og seminarer. 
 • Du bliver tildelt erfarne oplæringsansvarlige, der vil støtte og guide dig gennem din elevtid. 
Du får en spændende elevplads med ansvar for dine egne opgaver 

Som en del af vores team får du en vigtig rolle i at sikre, at vores daglige drift forløber smidigt og effektivt gennem administrativ service. Du kommer også til at arbejde i receptionen, hvor du ofte er go-to personen med alt fra velkomst af gæster til udlevering af gæstekort og overblik over dagens møder.

Som kontorelev bliver du ansvarlig for at booke og koordinere møder og andre arrangementer, både internt og eksternt. Dette inkluderer at sende invitationer, koordinere deltagerne, booke møderum og håndtere eventuelle spørgsmål eller problemer, der opstår. Du vil ligeledes blive involveret i planlægning og koordinering af forskellige arrangementer og aktiviteter for organisationen, herunder konferencer, workshops og sociale arrangementer. Du skal sørge for effektiv styring og rekvirering af kontorartikler samt være ansvarlig for at udforme og udarbejde nyhedsbreve og andre kommunikationsmaterialer, der skal distribueres internt og eksternt til organisationen. 

“Som elev i Koncern Digitalisering får du mulighed for at arbejde med spændende og meningsfulde digitale projekter, der gør en forskel for borgerne i Region Sjælland. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor du får masser af støtte, feedback og læring. Det er både udfordrende og sjovt at være elev i Koncern Digitalisering! ”, kontorelev Melanie Heidelbach Waltz. 

Vi forventer, at du 

 • Er servicemindet og har gå-på mod 
 • Har flair for IT og kan lide at arbejde med hele Officepakken 
 • Er arbejdsom og selvstændig og har lyst til at lære nye ting 
 • Er god til at samarbejde 
 • Har en positiv indstilling og er socialt engageret 
Et stærkt fællesskab 

Du vil sammen med vores 2. års elever blive en del af et socialt netværk, hvor I kan dele jeres oplevelser og tanker med hinanden om alt fra arbejdsopgaver og skoleophold. 

Lyder det som noget for dig? 

Ansøgning, CV samt eksamensbevis fremsendes senest den 6. marts. Samtaler forventes afholdt i uge 11. 

Selve elevuddannelsen tager 2 år og afsluttes med en fagprøve. I løbet af uddannelsen er der indlagt obligatorisk skoleforløb samt studietur. Skoleperioderne foregår på ZBC Selandia, Slagelse. 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. betalt frokostpause og flekstid. 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Tine Veilmark på telefon: 20 53 76 14 

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet 

Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Region Sjælland
Ringested Sygehus
Bøllingsvej 30
4100 Ringsted 

Datoer

Ansøgningsfrist: 6. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Tine Elisabeth Veilmark 
(+45) 57 87 55 21
Tinhan@regionsjaelland.dk Find vej

.

Om Region Sjælland 

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®