FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev i HR hos Novo Nordisk Engineering

Er du vild med udfordringer og ansvar?

Novo Nordisk Engineering er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav. Novo Nordisk Engineering er et datterselskab af Novo Nordisk. Vi er hjem for ingeniører, arkitekter, farmaceuter samt mange andre faggrupper, som arbejder tæt sammen for et fælles mål. Vi søger en kontorelev, som skal sidde på vores site i Virum med masser af udfordringer og ansvar. Vi er ca. 1.900 ansatte i 3 forskellige lande (DK, IN og USA) og vi har mange forskellige nationaliteter ansat.

Elev hos Novo Nordisk Engineering

For at blive kontorelev hos Novo Nordisk Engineering skal du være i gang med eller have bestået en HHX samt EUS5 forløb, EUX-business, EUS10 eller lignende, der giver adgang til elevuddannelsen. Samtidig skal du have lyst til et job med administrative opgaver. Uddannelsen som kontorelev tager 2 år og veksler mellem skoleophold og praktik.

Vil du med på holdet?

I Novo Nordisk Engineering gør vi ingenting halvt. Vi stiller krav, har en travl hverdag og byder på en masse udfordringer. Derfor ønsker vi at ansætte elever, som er ansvarlige, initiativrige og giver udtryk for deres mening; dog forventer vi ikke, at vores elever er supermennesker og kan det hele fra starten. Tværtimod er elevtiden en lærerig proces, og vi gør meget ud af at støtte og vejlede, så den enkelte får det optimale udbytte – både hvad angår faglig og personlig udvikling. Du får dine egne ansvarsområder, og egne initiativer belønnes ved at du får flere og flere spændende opgaver.

Hvordan din hverdag vil se ud:

Som kontorelev i HR vil dine opgaver bestå af:

 • Håndtering af rekrutteringer (håndtering og opdateringer i HRs IT-systemer, kontrakter, hjælpe lederne)
 • Styre al korrespondance til studentermedhjælpere (kontrakter, forlængelser, fratrædelser osv.)
 • Håndterer fratrædelser (korrespondance og opdateringer af HR-systemer)
 • Udfærdigelse af diverse korrespondancer (overflyttelser, deltidsbreve, orlovsbreve, udnævnelsesbreve osv. for ansatte)
 • Opdateringer af alle HR-systemerne
 • Opdateringer på vores intraweb
 • Assisterer vores Mobility Consultant i diverse opgaver inden for Mobility
 • Hjælpe med vores Flex Benefit program

Er du den rette til stillingen?

Det er du hvis du er:

 • Proaktiv og handlingsorienteret og ikke er bange for at tage fat
 • Trives med at arbejde sammen med andre
 • Rigtig gerne vil lære nyt og tager ansvar for at dine arbejdsopgaver løses godt

Hvorfor vælge NNE?

Vi tilbyder en række fordele skræddersyet til at forbedre din arbejdsoplevelse. Nogle højdepunkter inkluderer:

 • Dynamisk og projektbaseret arbejdsmiljø
 • Samarbejds- og innovationsbaseret kultur
 • Autonomi og fleksible arbejdsvilkår

Udfold dit potentiale

NNE står for Novo Nordisk Engineering. Og for os, der arbejder her, betyder NNE meget mere. Vi er indbegrebet af en virksomhed, der omhandler mennesker, og som sådan er vi dedikerede til løbende at udvikle vores medarbejdere. Vi forventer ikke, at du ved alt, og vi erkender, at en fantastisk onboarding er afgørende. Derfor byder vi nye kolleger velkommen med vores prisnominerede onboardingprogram og interne talentprogrammer, designet til at udvikle vores største ressource - dig - på lang sigt.

Har vi vakt din nysgerrighed? Hvis du er klar til at dele vores passion, så lad os høre fra dig.

Spørgsmål inden du søger? Kontakt da Senior HR Consultant Lone Bit Thræn on +45 3079 3977.

Hos NNE forpligter vi os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. For at sikre retfærdighed beder vi dig om at undlade at vedlægge et foto i dit CV.

Bemærk, at vi kun accepterer ansøgninger, der er indsendt via vores online rekrutteringssystem. Du behøver ikke at vedhæfte en motiveret ansøgning til din ansøgning, men skriv gerne et par sætninger om, hvorfor du søger, i dit CV.

Vi vil invitere til samtaler løbende.

For at lære mere om os, besøg vores hjemmeside: www.nne.com/careers/

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NNE
Bredevej 2
2830 Virum

Datoer

Ansøgningsfrist: 23. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR Consultant, Lone Bit Thræn
(+45) 30 79 39 77Find vej

.

About NNE in Denmark

Since Novo Nordisk started building pharma facilities, Novo Nordisk Engineering (NNE) has provided the Danish pharmaceutical industry with pharma engineering.

We are an independent company delivering expert pharma engineering services to our pharma and biotech customers. We run approximately 1,300 engineering projects every year. These range from planning and establishing new pharma facilities to upgrades, expansions, and the ongoing support of existing operations.

We strive to be the most attractive workplace for those passionate about pharma engineering. Many of our employees have a background in the industry and wide global experience. This guarantees we can offer our customers future-proof solutions based on best industry practices.

Our head office is located in Virum near Copenhagen. We also have several office locations on-site for our projects, our largest being in Kalundborg.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®