FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med speciale i offentlig administration

Det er Køge Kommunes vision at være på forkant med fremtiden! Vil du være med på vognen og tage styringen over din egen fremtid? Så hop med som kontorelev hos os!

Her er hvad, vi tilbyder dig:

 • En 2-årig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, der starter 1. september 2024
 • En spændende og travl hverdag, hvor du får en blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.
 • Du bliver en del af en gruppe på 8 kontorelever, hvor I kan sparre med hinanden og dele sjove oplevelser.
 • En elevvejleder, som er der for at støtte dig, give råd og sparre med dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen inkl. frokostpause og flekstidsordning.

 • For elever under 25 år er lønnen 15.405 kr. pr. måned på første år og og 16.214 kr. på andet år.
 • For voksenelever over 25 år er lønnen 23.368 kr. pr. måned + pensionsordning.

Du ansættes efter overenskomst mellem KL og HK/Kommunal.

Kombination af praktik og skole

Under din uddannelse vil du skifte mellem skoleundervisning og praktisk arbejde. Du får muligheden for at blive en del af to forskellige forvaltninger, der spænder bredt. Dine arbejdsopgaver kan variere; for eksempel kan du arbejde på rådhuset i Borgerservice, hvor du assisterer borgere med alt fra pas til kontanthjælp. Alternativt kan du arbejde decentralt, for eksempel på en skole, hvor du bidrager til at få hverdagen til at fungere optimalt for både elever, lærere og forældre. Du får ansvar i både direkte kontakt med borgerne og i samarbejde med dine kolleger på spændende projekter. Du kommer til at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Vi har i alt fire forvaltninger i Køge Kommune;

 • Teknik- og Miljøforvaltningen
 • Velfærdsforvaltningen
 • Børne- og Uddannelsesforvaltningen
 • Kultur- og Økonomiforvaltningen.

Du kan læse mere om forvaltningerne her: Vores Organisation (koege.dk)

Du vil deltage i ni skoleophold, svarende til i alt 14 uger, fordelt over de to år som elev. Udover dette får du muligheden for at vælge op til fire valgfag, såsom excel, projektstyring, salg og markedsføring samt international handel. Dette giver dig en bred vifte af muligheder for at forme din egen karrierevej og åbner dørene for en række fremtidige muligheder.

Som en ekstra bonus kommer du også på en betalt studietur til Bruxelles sammen med dine medstuderende, hvilket giver dig en unik mulighed for at opleve og lære uden for klasseværelset.

Hvad forventer vi af dig?

At du tager ansvar for dit arbejde og din egen udvikling.

Arbejdet indebærer en del kommunikation via telefon og mail, så det er vigtigt, at du kan formulere dig klart både skriftligt og mundtligt. Du skal være god til at arbejde sammen med andre, da samarbejde og fagligt fællesskab er nøgleord hos os.

Uddannelseskrav

Du har bestået eller forventer at bestå:

 • En EUX med kvalifikationer til kontoruddannelser med specialer
 • En HHX
 • En HF, STX eller HTX suppleret med en EUS-student med kontor som fagretning
 • En HG2. For at din HG-uddannelse er adgangsgivende, skal der på dit eksamensbevis stå anført ”Offentlig administration”

Hvis du er 25 år eller derover, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering til din ansøgning – se mere om dette på www.uddannelsesnaevnet.dk. Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl, om du har de rette adgangskrav.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores uddannelsesansvarlige Elisabeth Olsen på mail elisabeth.olsen@koege.dk, tlf. 56672050 eller Helle Hansen på mail helle.schmidt@koege.dk, tlf. 56672270.

Du kan også kontakte kontorelev Jonas Stanley på mail jonas.stanley@koege.dk, tlf. 56672218 eller Kamilla Graversen på mail kamilla.graversen@koege.dk, tlf. 56672255.

Foruden ansøgning og CV, skal du uploade dit eksamensbevis og hvis du endnu ikke har modtaget dit eksamensbevis, skal du uploade dine sidste standpunktskarakterer. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format. Din ansøgning må meget gerne være en video.

I Køge Kommune ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgningsfrist d. 26 februar 2024. Ansættelsessamtaler vil blive holdt i uge 10.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Køge Kommune
Torvet 1
4600 Køge

Datoer

Ansøgningsfrist: 26. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elisabeth Olsen
(+45) 56 67 20 50
elisabeth.olsen@koege.dkFind vej

.

#sammenomkøge

I Køge Kommune er vi på forkant med fremtiden. Køge Kommune er et regionalt kraftcenter med 60.000 borgere, og en dynamisk arbejdsplads for 4.300 medarbejdere. Vi er en arbejdsplads, som vægter faglige fællesskaber højt, og som giver plads til udvikling og indflydelse. Køge Kommunes vigtigste ressource er medarbejderne, og vi arbejder sammen for at skabe en attraktiv arbejdsplads ud fra værdier som fleksibilitet og ansvar.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®