FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev- Værkstedsadministration

Få en spændende uddannelse i en international virksomhed

En rigtig god start på et 2-årigt forløb

Som kontorelev i værkstedsadministrationen er du bindeled mellem kunden og mekanikeren på værkstedet. Du har personlig og telefonisk kundekontakt, og du får en bred indsigt i de administrative processer, herunder fakturering og digital markedsføring.

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til jobbet og os som virksomhed. På den måde kommer du rigtig godt fra start, så du på sigt kan løse dine opgaver selvstændigt. Og samtidig får du lov til at udvikle dig i takt med, at du prøver de forskellige opgaver i praksis.

Faglige kvalifikationer

  • Du har en EUX, HHX - eller studentereksamen STX, HF, HTX suppleret med et 5-ugers EUD-S-forløb med fagretning kontor. Er du HG elev med adgang til administrationsspecialet, kan du søge elevpladsen. 
  • Var du fyldt 25, da du tog din EUX eller EUD-S skal du medsende din realkompetencevurdering. 
  • Du er dygtig til IT og har flair for 'digital kundebetjening'.
  • Du er udadvendt, positiv og nysgerrig på at lære nyt
  • Du er struktureret og kan godt lide at der er orden i tingene
  • Ud over at du kan dansk, skal du kunne begå dig på engelsk.
  • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har joberfaring fra en butik, en tankstation, som tjener, fodboldtræner eller noget helt andet.
  • Det gør ikke noget, hvis du har interesse for køretøjer og fremtidens grønne transportløsninger.
  • Har du et kørekort, er det en fordel, men ikke et krav.

Dine opgaver som kontorelev er mange og forskellige. Du arbejder selvstændigt, og dit blik for struktur og orden skaber kæmpestor værdi for dine kollegaer og for virksomheden som helhed. 

Du får dine egne ansvarsområder og arbejdsopgaver, men du er også den go-to-person, der sidder med det forkromede overblik og kan svare på spørgsmål i både øst og vest. Du sikrer ro i sjælen over hele linjen, for dine kollegaer ved, at der er styr på det.

Uddannelsesforløb

Som kontorelev inden for værkstedsadministration indgår du i et uddannelsesforløb med fagretning: kontoruddannelse med speciale i Administration. 

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-11 ugers skoleophold. 5-6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Vores elever tilmeldes på den populære fagskole Business College Syd i Mommark på Als. Eleverne indlogeres på skolen, hvor der både er kost og logi samt sociale aktiviteter, der giver mulighed for at etablere et godt netværk.

Du har dog også mulighed for at tage den teoretiske del af uddannelsen på IBC i Kolding. 

Din løn under uddannelse

Din løn følger de gældende takster i Industriens Funktionæroverenskomst. På andet år af uddannelsen kan der, ved god arbejdsindsats, opnås ekstra løntilskud fra MAN.

Sådan lykkes vi sammen...

For at vi lykkes med de markedsforandringer vi står over for, er vi afhængige af vores medarbejdere, som lever op til vores værdier: Holdånd, Respekt, Integritet og Beslutsomhed, og Kundefokus. Men hvad betyder det egentlig? 

Hver dag bestræber vi os på at øge kundefokus og være en bedre partner for vores kunder. Og det kan vi opnå med holdånd, som betyder for os, at du må være åben for tanken om, at din gode idé potentielt bliver endnu bedre, når du diskuterer den åbent med en kollega. Vi kan nemlig altid lære mere. Dette tror vi opbygger en professionel integritet for dig som medarbejder og menneske, noget som igen er med til at øge din beslutsomhed. Uanset hvad, spiller vi nemlig hinanden gode, og vi behandler hinanden med respekt.

Hvad gør vi for, at du lykkes....

Du bliver en del af et professionelt team. Vi har fokus på at give dig en god uddannelse som kan bidrage til din personlige udvikling. Når du er åben og engageret, er det den motivation du har brug for at gøre et godt job.

Vi har elever og lærlinge i salg, administration, økonomi, marketing og på værkstedet og vi sætter en ære i at tiltrække og uddanne unge talenter. Talenter som har lyst til at sætte sig i førersædet være en del af teamet.

Efter elevforløbet har du ikke bare opbygget erfaring fra dit eget fagområde, du har fået relevant erhvervserfaring fra en international virksomhed, som godt afsæt til din videre karriere.

Vil du høre mere om jobbet? .. så kan du kontakte:

Thomas Jensen, filialchef, mobil 20 10 80 87, mail: thomas.h.jensen@man.eu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Kokbjerg 2
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: 1. maj 2024 eller efter aftale

Kontakt

Thomas Jensen
(+45) 20 10 80 87
thomas.h.jansen@man.euFind vej

.

Vil du se hvordan det er, at arbejde som elev hos MAN? Så se her hvad Cathrine fortæller..

MAN – med en stolt historie

Vidste du at MANs historie går mere end 250 år tilbage? I 1898 fusionerer to sydtyske maskinfabrikker under navnet Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg og heraf stammer de tre velkende bogstaver MAN, som vi kender dem den dag i dag.

I slutningen af 1800-tallet ansættes en ung, håbefuld ingeniør ved navn Rudolf Diesel, der opfandt det princip til forbrændingsmotorer, der i dag bærer hans navn og MAN fabrikken gav ham ressourcer til at realisere princippet.

For lidt over 100 år siden begyndte MAN således en ny æra. I dag er MAN en international koncern og en af verdens førende producenter af erhvervskøretøjer

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®