FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev i Frederiksberg Kommune

Spændende karriere inden for offentlig administration – bliv kontorelev

Hos os får du en elevplads, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor du i tæt samarbejde med kolleger får lov at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Hvis det lyder spændende, så er det muligvis dig vi søger.

Om uddannelsen

Din arbejdsdag er en god blanding af nye udfordringer, og rutineprægede arbejdsopgaver.

Din uddannelse vil veksle mellem teoretisk undervisning på Niels Brock i indre by og praktikophold på rådhuset i hjertet af Frederiksberg. Du får mulighed for at vælge specialefag som ekstra valgfag til din uddannelse, i alt op til 4 uger samt en 4-dages studietur til Bruxelles.

Som elev hos os får du

  • En spændende og varieret uddannelse med speciale i offentlig administration
  • Stort ansvar og selvstændige opgaver med støtte fra dygtige kolleger
  • En attraktiv arbejdsplads med god kantine og forskellige personalegoder og godt arbejdsmiljø
  • Et solidt elevnetværk med fælles elevfrokost og netværksmøder med de andre elever
  • Individuel oplæringsansvarlig, som kan vejlede og støtte dig i hele dit uddannelsesforløb - både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Vores forventninger til dig

Som kommune er det vigtigt for os, at vi møder både borgere og kollegaer med positiv og åben tilgang. Vi går langt for at løse de problemer borgerne henvender sig med, og vi tager ansvar for at opgaven bliver fulgt helt til dørs. Vi forventer samme indstilling hos dig.

Vores elever møder ofte Frederiksbergs borgere – enten fysisk, på telefonen eller på skrift. For at sikre et højt niveau af service er det vigtigt at du skriver og taler dansk.

Du vil møde en del nye it-systemer. Vi skal nok lære dig grundigt op, men det er vigtigt at du er villig til at kaste dig ud i det nye og tage imod oplæringen.

Uddannelseskrav – du har én af disse uddannelser

  • EUX eller HHX
  • HF, STX, HTX suppleret med et 5 ugers grundforløb.
  • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration, som er udstedt før 1. august 2015.

Hvis du er fyldt 25 år inden grundforløbets start, skal du også have en realkompetencevurdering.

Løn og ansøgning

Er du mellem 18 og 24 år, er månedslønnen det første år ca. 15.800 kr. og det andet år ca. 16.600 kr. For voksenelever over 25 år er månedslønnen ca. 23.900 kr.

Frist for ansøgning er 10. marts 2024 og samtaler forventes afholdt i uge 12 og 14.

Vil du vide mere?

Så kan du læse mere om uddannelsen på: https://www.frederiksberg.dk/kommunen/job-i-kommunen/elevuddannelser eller ringe til uddannelsesansvarlig Bente Pedersen på telefon 38 21 22 82

Du kan også ringe eller skrive til en af vores nuværende elever og høre om elevtiden hos os.

Cecilia på telefon 3821 2157, mail ceet01@frederiksberg.dk eller Michala på tlf. 3821 2265, mail miko07@frederiksberg.dk (Michala dog kun til 1/3)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000 Frederiksberg

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Bente Pedersen
(+45) 38 21 22 82Find vej

.

Om Frederiksberg Kommune

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.

Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®