FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Tag din uddannelse i Salling

Du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med mange sociale aktiviteter, fantastisk fællesskab og sammenhold.

Kickstart din karriere med en traineeuddannelse i Salling

Salling søger nysgerrige trainees, der brænder for salg.

 • Er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er mange, og hvor du får ansvar fra starten?
 • Vil du gerne have en arbejdsdag med mange forskellige opgaver, og brænder du for at give vores gæster en god service?
 • Har du gå-på-mod og vilje til at gennemføre et uddannelsesforløb med fokus på salg, gæsteoplevelser, forretningsforståelse og samarbejde?

Som trainee i Salling får du spændende opgaver og ansvar fra første dag. Du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med sociale aktiviteter og muligheden for at gøre en forskel for vores gæster. Vores mål er at skabe et stærkt fundament for dig. Brænder du for en alsidig arbejdsdag med sammenhold og varierende arbejdsopgaver, så er Salling ”the place to be”.

Du skal betragte uddannelsen som et springbræt til en verden fuld af karriere muligheder og en rygsæk fyldt op med faglig viden og praktisk erfaring

I Salling får du en personlig mentor, en individuel handlingsplan, 8 ugers skoleophold på Campus Bøgehøj, kundekontakt, leverandørsamarbejde og selvstændige ansvarsområder.

Kort sagt - du får alt, hvad du behøver for at få en stærk uddannelse.

Vi håber, du kan se dig selv i nedenstående punkter:

 • Du er ambitiøs, engageret og er interesseret i salg og detailhandel
 • Du udfører dine arbejdsopgaver med seriøsitet og positiv energi
 • Du får et kick ud af at skabe kundeoplevelser i et travlt miljø

For at komme i betragtning til en af traineepladserne, skal du have færdiggjort én af følgende uddannelser:

 • EUX/EUD Business
 • HHX
 • HF, HTX eller STX + 5 ugers adgangsgivende grundforløb

Praktisk

 • Uddannelsen starter 1. september 2024, men alle nye trainees inviteres til en pizzaaften i august, hvor I kan møde hinanden og vi kan byde jer hjertelig velkommen
 • Stillingen er fuldtid
 • Du er omfattet af Butiksoverenskomsten
 • Uddannelsen varer 2 år, og indeholder 8 ugers skoleophold.

For yderligere information

Besøg www.salling-elev.dk

Kontakt vores People & Culture assistent Marie Visborg på telefon 87 78 64 84 eller mail marie.visborg@salling.dk

Ansøgningsfristen er 1. april, men vi behandler løbende ansøgninger, så vent ikke for længe. Husk at vedhæfte vellignende foto og seneste årskarakter fra julen 2023, hvis din uddannelse ikke er færdigafsluttet endnu.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Salling

Søndergade 27
8000 Aarhus

Nytorv 8
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Marie Visborg
87 78 64 84
marie.visborg@salling.dk


.

Elevuddannelsen i Salling

Har du ambitioner, drømme og idéer, er Sallings elevuddannelse det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job. Allerede som elev får du mange udfordringer og masser af ansvar – du sætter selv grænser for hvor meget du vil, jo mere ansvar du vil tage, jo mere får du!

At være elev i Salling er meget mere end at stå i butik. Du får lov at udvikle og udfordre dig maksimalt som sælger, men du får også lov at udvikle dig personligt igennem ansvar og faglighed. Du bliver en del af et fedt arbejdsmiljø med mange sociale aktiviteter, fantastisk fællesskab og sammenhold, og du bliver en del af en performancekultur hvor vi fejrer vores succes. Så er du ambitiøs og vil du yde dét ekstra er vores elevuddannelse måske noget for dig!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®