FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Vi går forrest. Går du med?

Hvis du vil, så har du hos Bilka mulighed for at gå hele vejen. Tag blot et trin ad gang. Hele vejen fra elev til varehuschef.

Start din karriere som elev i Bilka

Vi søger både Elitebagere, Gourmetslagtere, Gourmetslagtere med speciale i delikatesse, Management Trainees, Retail Managers og Salgselever til vores butikker i hele landet.

Karrieremuligheder i Bilka

Når du får en elevuddannelse i Bilka, får du også gode forudsætninger for fremtiden. En kombination af praktisk og teoretisk erfaring, faglig viden og solide kompetencer giver dig springbrættet til din fremtidige karriere. Vi går forrest. Går du med?

Karrierevejen

Hvis du vil, så har du hos Bilka mulighed for at gå hele vejen. Tag blot et trin ad gang. Hele vejen fra elev til varehuschef.

Undervejs vil du blive udfordret og underholdt. Alt ud fra den forudsætning, at du er fagligt kvalificeret og opfylder de forventninger, som vi har til dig.

Vores hverdag

I Bilka går vi målrettet efter at få de dygtigste elever i dansk detailhandel. Vil du lære os at kende? Så kom med! Vi giver dig et indblik i hverdagen som elev i Bilka. Du kan få en fornemmelse af hvad der venter dig – din karrierevej, udviklingsmuligheder og det sociale miljø. Mød vores elever her.

Interesseret?

Du kan læse mere om både skoleophold, din hverdag i Bilka og fremtidsmuligheder lige her.

Send din ansøgning og dit cv til os via "Ansøg nu" knappen. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Bilka
Vi søger elever til vores butikker i hele landet

Klik på "Ansøg nu" knappen og se hvor vi søger til

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt


.

Læs mere om elevuddannelserne i Bilka her

Elitebager

Gourmetslagter

Gourmetslagter med speciale i delikatesse

Management trainee

Retail Manager

Salgselev

Om Salling Group

I Salling Group bliver du en del af et fællesskab, hvor du og dine kollegaer hver dag gør en indsats for at skabe gode oplevelser, for kunderne og for hinanden.

Du får en hverdag med en masse andre unge – både når du er i butikken, og når du bruger skoleperioderne på vores helt eget Campus Bøgehøj med Salling Group elever fra hele landet. Du får en uddannelse og en hverdag, der ikke bliver federe andre steder!

“Vi har et helt fantastisk team her. Bedste chef og souschef. Vi kan alle med hinanden og har det bedste teamwork." Dansk details bedste: Fra elev til elite I Salling Group gør rigtig mange af vores elever karriere hos os efter endt uddannelse, og de er aldrig færdige med at udvikle sig. Drømmer du om ledelsesansvar? En del af vores elever får en lederkarriere hos os, og nogle tager den helt til toppen af erhvervslivet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®