FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Karrierestart hos DAB som kontorelev

Drømmer du om at blive kontorelev, og vil du udfordre dit talent i en virksomhed, der giver dig mange muligheder både nu og i din videre karriere?

Er du imødekommende, serviceminded, god til dansk i skrift og tale, har du masser af gå-på-mod, og er du klar til et arbejde, hvor høj kvalitet og samarbejde på tværs af teams er vigtigt? Er du målbevidst og sætter pris på at arbejde i en hverdag hvor tingene går stærkt, samtidig med vi har det sjovt?

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er det måske dig vi søger som vores kommende kontorelev til en toårig kontoruddannelse med speciale i administration.

Hvem er DAB

DAB administrerer og udlejer boliger for almene boligselskaber og kommuner over hele landet. I DAB vægter vi redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne højt. Du vil indgå i et team af kolleger, der har en høj faglighed og masser af humor.

Du vil blive en del af en afdeling, hvor du skal varetage mange forskellige opgaver, som enten skal løses selvstændigt eller i samarbejde med dine kollegaer.

Elevforløbet hos DAB

Vi søger en kontorelev, og du vil blive tilknyttet administrationsafdeling 3, hvor du vil få en elevansvarlig, som vil følge dig gennem din uddannelse. Der vil løbende blive afholdt opfølgningssamtaler for at sikre, at din uddannelsesplan bliver overholdt, og at du føler dig godt tilpas i DAB og i den afdeling, du er en del af.

Det er vigtigt for os, at du får en varieret og brugbar uddannelse, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil derfor også komme rundt i flere forskellige afdelinger i huset. Dit elevforløb vil veksle mellem skoleforløb på en handelsskole og en hverdag på vores hovedkontor på Frederiksberg.

Er du nysgerrig på, hvad vores tidligere elever siger? Så læs mere på DAB’s hjemmeside Kontorelev i DAB (dabbolig.dk) hvor du også kan læse lidt om, hvilke opgaver du vil få som elev.

Ansøgningsfrist og kvalifikationer

Inden du starter din elevtid hos os, har du bestået enten:
EUX, HHX eller STX, HTX, HF med 5 ugers EUS.

Har du spørgsmål til elevforløbet i DAB, er du velkommen til enten at kontakte vores nuværende kontorelev Matilde Olsson på telefon 7732 0793 eller på mail mamo@dabbolig.dk

Upload din ansøgning og cv samt dit seneste karakterudskrift via "Ansøg nu" knappen, senest den 17. marts 2024. Er du voksenelev bedes du venligst også vedhæfte din RKV.

Vi afholder samtaler løbende.

Opstart vil være den 1. september 2024 på vores hovedkontor på Frederiksberg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DAB
Finsensvej 33
2000 Frederiksberg

Datoer

Ansøgningsfrist: 17. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Nuværende kontorelev, Matilde Olsson
(+45) 77 32 07 93
mamo@dabbolig.dk Find vej

.

Hvem er DAB?

DAB administrerer og udlejer boliger for almene boligselskaber og kommuner over hele landet. I DAB vægter vi redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne højt. Du vil indgå i et team af kolleger, der har en høj faglighed og masser af humor. Du vil blive en del af en afdeling, hvor du skal varetage mange forskellige opgaver, som enten skal løses selvstændigt eller i samarbejde med dine kolleger.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®