FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DIF SØGER KONTORELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION

BLIV ELEV I IDRÆTTENS VERDEN OG KOM TÆT PÅ, HVOR DET SKER!

KLAR - PARAT - START den 2. september 2024!

Som kontorelev i Danmarks Idrætsforbund får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Virksomhedskulturen bærer præg af et energisk mindset, og vi arbejder for at styrke og fremme dansk idræt.

Som elev får du kendskab til de fleste af organisationens opgaver, hvor din evne til at holde mange bolde i luften bliver udfordret, og din nysgerrighed kun er en fordel.

Inden for det første år af uddannelsen skal du primært arbejde med diverse praktiske driftsopgaver samt planlægning og afvikling af arrangementer som fx medaljebestilling til DM i vores specialforbund. Du lærer at administrere puljer, der gør en forskel for børn og unge i fællesskaber omkring idrætten. Her lærer du at styre data, økonomiske bevillinger, koordinering og struktur omkring administrative opgaver. Derudover lærer du at samarbejde med dine kollegaer og forbund omkring løsning af opgaver i relation til tværgående projekter.

På andet år af uddannelsen får du indflydelse på, i hvilken retning din uddannelse skal tage. Det kan være i den digitale retning, eller ønsker du mere indblik i f.eks. kommunikation eller HR. Vi lægger vægt på, at vores elever bliver klædt godt på i forhold til alsidig og faglig viden, og opgaverne bliver derfor mere selvstændige, og der forventes mere af dig.

Under din kontoruddannelse skal du gennemføre nogle skoleophold, og her kan vi tilbyde, at du selv kan bestemme, hvilken handelsskole du ønsker at gå på i forhold til din bopæl.

KOMPETENCER

Vi ser helst, at du har:

  • Interesse og flair for IT.
  • Gode danskkundskaber både i dansk retskrivning og i dansk tale.
  • Godt humør og er villig til også at indgå i de sociale relationer.
  • En iver til selv at søge svarene, men ikke er bange for at spørge.
  • Lyst til at lære og er parat til at tage imod ansvar og udfordringer.

Og at du er:

  • Fleksibel og selvstændig i din opgaveløsning.
  • Opsøgende og nysgerrig for ny læring.
  • Loyal og åben for alle opgaver.
  • Mødestabil.
  • Forandringsparat, da dagene sjældent er ens i DIF – men hey – måske møder du en badmintonstjerne på vej til frokost!

Det er helt klart et plus, hvis du har kendskab til idrættens foreningsliv – enten ved selv at være medlem af en klub som idrætsudøver, træner, assistent eller frivillig.

ADGANGSKRAV

For at komme i betragtning som kontorelev med speciale i administration skal du have bestået (eller bestå til sommer) enten HHX, EUX eller en gymnasial uddannelse, der er suppleret med en EUS på 5 uger.

ANSØGNING

Er du interesseret i at få en uddannelse i Danmarks Idrætsforbund, skal vi modtage din ansøgning, dit CV, dine karakterer og evt. anbefalinger senest onsdag 11. marts 2024. 1. samtale vil blive afholdt den 18. og 2. samtale den 21. marts 2024 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Har du spørgsmål til selve uddannelsen, kan du kontakte vores elevansvarlige Merete D. Bernth på tlf. 21 55 03 70 eller 2. års elev Marina Børsting på tlf. 21 94 13 80

Vi glæder os til at læse din ansøgning og evt. se dig til en personlig samtale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Idrætsforbund
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: 11. marts 2024
Tiltrædelse: 2. september 2024

Kontakt

Merete D Bernth
(+45) 21 55 03 70
mdb@dif.dkFind vej

.

Om DIF

DIF er Danmarks største idrætsorganisation, som arbejder for at fremme idræt og idrættens rammer og vilkår. Du kender os måske bedst for de fantastiske idrætstilbud, som vores 62 specialforbund, 9.000 foreninger og 470.000 frivillige hver uge skaber for vores knap to millioner medlemmer. Vi er også initiativtager sammen med DGI på Bevæg dig for livet, der skal få 600.000 flere danskere til at bevæge sig inden 2025. Vi er Danmarks olympiske komité, der sender atleter til OL, og vi er organisationen, der går forrest i kampen mod matchfixing og doping. Måske kender du os for vores sociale indsatser som DIF Get2Sport og DIF Soldaterprojekt. Eller du har oplevet, hvordan vi formidler bevægelsesglæde for tusindvis af skolebørn til Skole OL.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®