FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev hos FA09: Gør en forskel, mens du lærer!

Er du klar til at udvikle dine talenter og opnå praktisk erfaring? Drømmer du om en uddannelse, hvor du kan gøre en forskel i hverdagen?

Så er du måske vores kommende kontorelev til en toårig kontoruddannelse med speciale i administration med opstart 1. september 2024.

FA09 – et fællesskab i hverdagen

FA09 er en non-profit organisation med en mission om at skabe gode hjem, som alle har råd til. Vi tilbyder rådgivning og service inden for alt vedrørende boligafdelinger, fra udlejning og økonomi til vedligeholdelse og bæredygtig udvikling af almene boliger. Hos os får du ikke bare en uddannelse – du bliver en del af et fællesskab, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at udvikle unge mennesker, og lige nu tilbyder vi et elevforløb, hvor du har mulighed for at kickstarte både din faglige og personlige udvikling. Vi garanterer, at du bliver en integreret og værdsat del af vores fællesskab, hvor dine ideer og bidrag er med til at gøre en positiv forskel i vores daglige arbejde.

Bliv en del af vores Udlejningsteam!

Vores 12 dygtige kolleger i Udlejning er klar til at lære fra sig, og sammen skal I hjælpe beboere og ansøgere igennem hele processen fra de søger om en bolig, til de flytter ind og flytter ud igen.

Dine opgaver kan fx den ene dag være at hjælpe ansøgere med at skrive sig på ventelister eller guide beboere gennem opsigelsen af deres bolig, mens du hjælper i receptionen. Den næste dag kan du være i gang med at udarbejde tilbud og lejekontrakter, samtidig med at du behandler ansøgninger fra beboere, der ønsker at bytte eller opsige deres bolig. Du arbejder også på et projekt, hvor du skal bidrage med dine inputs til at optimere en proces. Du inddrager måske din viden fra skolen eller fra de statistikker, som du også har dagligt ansvar for.

Med tiden vil du få ansvar for dine egne boligafdelinger og mulighed for at specialisere dig inden for dine interessereområder. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, og følger en uddannelsesplan, der sikrer, at du opnår de nødvendige kompetencer. Du kan desuden se frem til:

  • Et spændende uddannelsesforløb, der kombinerer praktisk arbejde med skoleophold.
  • En meningsfuld elevstilling, hvor du kan gøre en forskel.
  • Attraktive løn- og ansættelsesforhold jf. overenskomsten samt personalegoder.
  • Søde kollegaer og masser af sociale aktiviteter.

Vi forestiller os, at du:

  • trives med at kommunikere med forskellige mennesker og leverer verdensklasse service.
  • har gåpåmod, lyst til at lære og evnen til at arbejde selvstændigt.
  • har en helhedsforståelse og er klar til at træde til og hjælpe efter behov.
  • har bestået eller forventer at bestå en HHX, EUX, STX, HTX eller HF med EUS5-forløb.
  • er en holdspiller og ønsker at bidrage positivt til teamfællesskabet.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning og CV senest d. 17. marts 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 12. Har du spørgsmål til elevforløbet, er du velkommen til at kontakte udlejningschef Mette Hoffmann på tlf. 6027 7474.

Se vores video herunder for at lære mere om FA09, og hvad du kan blive en del af.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FA09
Stationsparken 24
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 17. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Mette Hoffmann
(+45) 60 27 74 74Find vej

.

Om FA09

FA09 er en almen boligorganisationsadministration stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Vi administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn. Boligorganisationernes størrelse ligger på mellem 100 og 4.000 lejemål. 

Vores mål er gennem samarbejde og erfaringsudveksling at skabe et fundament, der sikrer den enkelte boligorganisations selvstændighed, samtidig med at der skabes udvikling, til et konkurrencedygtigt administrationsbidrag. FA09 skal opleves som den understøttende administrationsorganisation, der får den enkelte boligorganisation til at være så velfungerende og attraktiv som muligt.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®