FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DANSK INDUSTRI SØGER AMBITIØS KONTORELEV I AARHUS

Som kontorelev får du blandt andet lov til at oprette og beramme fagretlige møder, blive superbruger i systemerne, udsende information til medlemmer, klargøre materiale til møder, booke rejser og mødelokaler, planlægge arrangementer, læse korrektur og andre spændende administrative opgaver.

I løbet af elevtiden skal du på flere skoleophold af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Der er obligatoriske fag og valgfag, der giver mulighed for at dygtiggøre sig. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevansvarlig i DI, som vil gøre alt for at guide dig igennem til en god fagprøve.

Som færdigudlært kontorelev hos DI har du både forståelse for god administration, kommunikation og service.

Vi tilbyder:

 • et 2-årigt forløb i Dansk Industris lækre lokaler i Risskov, sideløbende med dit skoleforløb
 • elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
 • et engageret og kompetent team af elevansvarlige
 • en uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring
 • kurser i blandt andet Office-pakken og grammatik og korrektur.

Vi forventer, at du:

 • indimellem deltager fysisk i arrangementer i DI, København
 • får energi af at sætte andre i et godt lys
 • er ambitiøs og tager medansvar for egen læring
 • er nysgerrig og interesserer dig for organisationen
 • er sikker og velformuleret i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.

Kender du DI?

Nej – men det gør alle de store virksomheder. Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkedsuddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med andre i samme branche og konferencer om aktuelle emner.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen hurtigst muligt men senest 10. marts 2024. Fortæl, hvorfor du har lyst til at være kontorelev, og hvad din erfaring er.

Du kan læse mere om kontoruddannelsen her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mette Rotne på mero@di.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industi
Mosevej 3
8240 Risskov

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamleder Mette Rotne
mero@di.dkFind vej

.

DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®