FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

DANSK INDUSTRI SØGER AMBITIØS KONTORELEV I AARHUS

Som kontorelev får du blandt andet lov til at oprette og beramme fagretlige møder, blive superbruger i systemerne, udsende information til medlemmer, klargøre materiale til møder, booke rejser og mødelokaler, planlægge arrangementer, læse korrektur og andre spændende administrative opgaver.

I løbet af elevtiden skal du på flere skoleophold af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Der er obligatoriske fag og valgfag, der giver mulighed for at dygtiggøre sig. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevansvarlig i DI, som vil gøre alt for at guide dig igennem til en god fagprøve.

Som færdigudlært kontorelev hos DI har du både forståelse for god administration, kommunikation og service.

Vi tilbyder:

  • et 2-årigt forløb i Dansk Industris lækre lokaler i Risskov, sideløbende med dit skoleforløb
  • elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
  • et engageret og kompetent team af elevansvarlige
  • en uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring
  • kurser i blandt andet Office-pakken og grammatik og korrektur.

Vi forventer, at du:

  • indimellem deltager fysisk i arrangementer i DI, København
  • får energi af at sætte andre i et godt lys
  • er ambitiøs og tager medansvar for egen læring
  • er nysgerrig og interesserer dig for organisationen
  • er sikker og velformuleret i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.

Kender du DI?

Nej – men det gør alle de store virksomheder. Fordi de fleste danske arbejdsgivere kan melde sig ind i Dansk Industri. Her får de hjælp fra højtuddannede specialister med overenskomstforhandling og rådgivning inden for ansættelsesret og erhvervsjura, forretningsudvikling, EU-lovgivning, arbejdsmarkedsuddannelser og meget andet. Derudover tilbyder DI også sine medlemmer kurser i ledelsesudvikling, netværk med andre i samme branche og konferencer om aktuelle emner.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen hurtigst muligt men senest 10. marts 2024. Fortæl, hvorfor du har lyst til at være kontorelev, og hvad din erfaring er.

Du kan læse mere om kontoruddannelsen her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mette Rotne på mero@di.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industi
Mosevej 3
8240 Risskov

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamleder Mette Rotne
mero@di.dk



Find vej

.

DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®