FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

DANSK INDUSTRI SØGER AMBITIØSE KONTORELEVER I KØBENHAVN

Kan du se dig selv løse forskellige administrative opgaver, koordinere på tværs, og er du nysgerrig på at lære Danmarks største erhvervsorganisation at kende? Så har du muligheden som kontorelev i DI, hvor du er det vigtige bindeled mellem forskellige afdelinger, og hvor du gennem din læretid vil få stærke administrative kompetencer.

I løbet af de 2 år som kontorelev i DI rokerer du rundt i forskellige afdelinger, som hver især byder på forskelligartede opgaver. Du vil blandt andet få kendskab til en bred vifte af systemer, udsende medlemsinformation og nyhedsbreve, klargøre materiale til møder, booke rejser og mødelokaler, planlægge og være ansvarlig for arrangementer, læse korrektur og andre spændende administrative opgaver.

I elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed. Du vil i hver afdeling være tilknyttet en elevansvarlig, som vil have fokus på din faglige udvikling.

Vi tilbyder:

  • et 2-årigt forløb i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med start den 1. september 2023, sideløbende med dit skoleforløb
  • elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
  • et engageret og kompetent team af elevansvarlige
  • en uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring
  • kurser i blandt andet Office-pakken og grammatik og korrektur.
  • Københavns bedste placering og kantine.

Vi forventer, at du:

  • bliver motiveret af at supportere dine kolleger og være en holdspiller
  • er ambitiøs, nysgerrig og tager medansvar for egen læring
  • er sikker og velformuleret i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • har kendskab til Office-pakken og grundlæggende forståelse for digitale værktøjer
  • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.
  • har erhvervserfaring i form af fritidsjob eller lignende.

DI er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vil du være en del af en spændende arbejdsplads? Læs mere her.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen senest 10. marts 2024. Fortæl, hvorfor du finder dette opslag interessant, og hvad der motiverer dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industi
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

www.danskindustri.dk/om-di/kontakt-os/



Find vej

.

DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®