FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DANSK INDUSTRI SØGER AMBITIØSE KONTORELEVER I KØBENHAVN

Kan du se dig selv løse forskellige administrative opgaver, koordinere på tværs, og er du nysgerrig på at lære Danmarks største erhvervsorganisation at kende? Så har du muligheden som kontorelev i DI, hvor du er det vigtige bindeled mellem forskellige afdelinger, og hvor du gennem din læretid vil få stærke administrative kompetencer.

I løbet af de 2 år som kontorelev i DI rokerer du rundt i forskellige afdelinger, som hver især byder på forskelligartede opgaver. Du vil blandt andet få kendskab til en bred vifte af systemer, udsende medlemsinformation og nyhedsbreve, klargøre materiale til møder, booke rejser og mødelokaler, planlægge og være ansvarlig for arrangementer, læse korrektur og andre spændende administrative opgaver.

I elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed. Du vil i hver afdeling være tilknyttet en elevansvarlig, som vil have fokus på din faglige udvikling.

Vi tilbyder:

 • et 2-årigt forløb i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København med start den 1. september 2023, sideløbende med dit skoleforløb
 • elevarrangementer og sparring i et stort elevnetværk
 • et engageret og kompetent team af elevansvarlige
 • en uddannelsesplan, som sikrer fokus på din udvikling og læring
 • kurser i blandt andet Office-pakken og grammatik og korrektur.
 • Københavns bedste placering og kantine.

Vi forventer, at du:

 • bliver motiveret af at supportere dine kolleger og være en holdspiller
 • er ambitiøs, nysgerrig og tager medansvar for egen læring
 • er sikker og velformuleret i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • har kendskab til Office-pakken og grundlæggende forståelse for digitale værktøjer
 • har bestået en adgangsgivende grunduddannelse.
 • har erhvervserfaring i form af fritidsjob eller lignende.

DI er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Vil du være en del af en spændende arbejdsplads? Læs mere her.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen senest 10. marts 2024. Fortæl, hvorfor du finder dette opslag interessant, og hvad der motiverer dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Industi
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

www.danskindustri.dk/om-di/kontakt-os/Find vej

.

DI som arbejdsplads

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet gennem indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.

I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®