FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev

Drømmer du om at specialisere dig inden for økonomi? Og har du en passion for regnskab og tal? Så er det nu, at du skal gribe chancen!

Vi leder efter en ambitiøs og struktureret økonomielev til vores finansafdeling i Odense med opstart d. 1. september 2024.

Hvorfor skal du vælge os?

Tibnor er Nordens største stålgrossist med ca. 1.000 ansatte i syv lande. Som datterselskab af SSAB, der opererer i over 50 lande, er vi en del af en global familie. Vi tilbyder ikke kun et job – vi åbner døren til en spændende rejse med mange personlige og faglige udviklingsmuligheder, en varieret hverdag samt et åbent og fedt arbejdsmiljø. Som elev hos Tibnor bliver du en nøglespiller i finansteamet. Vi vægter din læring og udvikling højt og sikrer, at du får den nødvendige støtte og vejledning under hele din uddannelse. Vi har god erfaring og succes med at uddanne dygtige elever, og størstedelen har fortsat deres karriere i Tibnor efter endt uddannelse.

Du får et bredt kendskab til finansområdet med opgaver som:

  • Kreditorbogholderi samt håndtering af indkomne fakturaer
  • Månedsafslutning inkl. rapportering til moderselskab
  • Controlling af salg, indkøb og lager
  • Debitorbogholderi samt kredithåndtering
  • Udfærdigelse af årsregnskab samt dialog med revisorer

Om uddannelsen - sådan bliver du en nøglespiller

Som elev hos Tibnor får du en praktisk erhvervsuddannelse med speciale i økonomi, hvor du over to år vil veksle mellem at være på kontoret og samarbejde tæt med dygtige og erfarne kolleger samt være på skoleophold med andre elever. Du skal være åben, nysgerrig og klar på at få ansvar for forskellige opgaver/processer med tiden, og derved sætte dit eget præg.

Du får løn under hele uddannelsen. Skoleforløbet foregår som udgangspunkt på Business College Syd (Mommark), og i løbet af de to år er du på skole i ca. 10 uger + eksamensdage. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig fagprøve, som forsvares i en mundtlig eksamen. Du kan læse mere om uddannelsen her Økonomiuddannelsen Mommark.

Vores forventninger til dig

Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret, analytisk og har naturlig interesse for regnskab og økonomi. Du skal have lyst til tage ansvar og have en positiv indstilling til nye udfordringer. Du skal have gennemført og bestået et af følgende skoleforløb:

  • HG / EUD (GF2) / EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller
  • HHX eller
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

Hvis du er 25 år eller derover skal du have en realkompetencevurdering.

Søg nu og kickstart din karriere i Tibnor

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest 15. marts 2024.

Vi vil løbende vurdere ansøgerne til stillingen, og finder vi den rette kandidat, vil stillingsopslaget blive lukket.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores CFO, Kasper Sinding Petersen, på tlf.: 40 34 29 14.

Du kan lære mere om os på vores hjemmeside www.tibnor.dk og ved at se videoerne Profilvideo - The Leading Steel Supplier og Hvad kan Tibnor tilbyde dig?

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tibnor A/S
Klokkestøbervej 18
5230 Odense

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

CFO, Kasper Sinding Petersen
(+45) 40 34 29 14



Find vej

.

Vores medarbejdere er vores største aktiv

Hos Tibnor får du som elev både ansvar og udfordrende opgaver. Hvis man spørger vores nuværende elever er der hos Tibnor en uformel omgangstone, inspirerende ledere og mange muligheder for at tilegne sig nye kompetencer. Tag næste skridt, og begynd din drømmekarriere hos Tibnor.

Bliv en del af den største ståldistributør på markedet. Vi udvikler hele tiden vores virksomhed og medarbejdere i en mere moderne, digital, sikker og bæredygtig retning. Bliv en del af Tibnor og tag del i rejsen.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®