FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Handelselev med speciale i indkøb – Aalborg

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på salg og distribution af produkter til industribranchen. Opstart den 1. september 2024.

Vi satser på vores elever og tilbyder mange en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Få eksklusiv elevuddannelse! Oplev sammenhold og studietur

 • Du får en praktisk erhvervsuddannelse med en normal arbejdstid fra 8.00-16.00 samt fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.
 • Du skal igennem syv til tolv skoleophold af fem dages varighed, hvor et af skoleopholdene vil være en studietur til udlandet.
 • Vores handelselever med speciale i salg går samlet på ét hold, hvor du som indkøbselev vil være med på de skoleophold, der giver faglig værdi og har din interesse. Vi ønsker at skabe en særlig holdånd blandt vores elever, og give dem indsigt i hinandens fagområder. Der er spændende fællesaktiviteter undervejs, der skaber fællesskab på tværs.
 • Du får en bred kontaktflade med leverandører, kategorichefer og internt med andre afdelinger.

Kom og vær med til at give vores kunder en god oplevelse

Du skal være klar på at servicere vores leverandører og samarbejdspartnere med højt engagement og nysgerrighed. Du får ansvar, forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Som indkøbselev vil du få en bred pallette af arbejdsopgaver, hvor fokus vil være på de administrative og koordinerende opgaver før selve indkøbet foretages:

 • Du arbejder tæt sammen med kolleger i forbindelse med vareoprettelser, ændringer og vedligeholdelse af produkter
 • Du vedligeholder bl.a. tekster og billeder til vores webshop og produkter til vores marketingaktiviteter
 • Du har dialog med vores mange leverandører
 • Du arbejder tæt sammen med kategoriansvarlige
 • Du har en Back-Office funktion for salg, vores logistikcenter, e-handel og mange andre afdelinger
 • Du får indblik i kategoristyring, forhandlinger og kontrakter
 • Du vil varetage forskellige administrative opgaver i afdelingen

Så snart at du har gennemført de første skoleophold og opnået en grundlæggende viden omkring forretningsgangene, får du tildelt din egen produktkategori, hvor du selvstændigt får ansvar for de opgaver, der følger med, når en kategori skal varetages med indkøb, forhandling, lagerføring, markedsføring mv.

Vi tror på, at du med et selvstændigt ansvarsområde og egne opgaver, hurtigere opbygger brugbar viden og netværk, som skaber motivation og lyst til at lære endnu mere. På den måde stræber vi efter at være det bedste uddannelsessted og udgangspunkt for din videre karriere.

Investér i din karriere - søg nu!

Sanistål er en del af Ahlsell og skifter snart navn. Det gør os og karrieremulighederne på tværs af landegrænser endnu større. Mange elever fra kontor bliver til teamkoordinatorer, kategorichefer, salgschefer eller produktchefer med tiden.

Send os dit CV og uddannelsesbevis sammen med en kort ansøgning senest den 12. april 2024.

Adgangskrav: For at søge skal du før 1. september 2024 have afsluttet én af de følgende uddannelser: GF2 på EUD Business, GF2 på EUX Gymnasiet, være student fra HHX, eller være student fra STX, HTX eller HF og have bestået et EUS5-forløb.Som voksenelev over 25 år skal du kunne vise en realkompetencevurdering (RKV).

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt Markedskoordinator, Maria Hejndorf Thygesen på tlf. 22 97 37 34. Ved øvrige spørgsmål kontakt People Talent Partner Cathrine Jensen på tlf. 25 19 26 94.

Mød vores elever og læs mere om elevuddannelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udvikler talenter! Bliv en del af vores arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor vi har fokus på sammenhold, trivsel og karrieremuligheder. Vi har mere end 35 elever ansat på tværs af afdelinger. De arbejder inden for salg, butik, indkøb, administration og IT. Halvdelen af vores elever er voksenelever over 25 år.

Vi har en flad organisation med en uformel omgangstone og en åben ledelsesstil. Vi er på over 25 lokationer i hele landet og samarbejder på digitale platforme. Hver måned mødes vi på Teams til en status fra vores CEO Claudio Christensen, og du kan stille spørgsmål.

Vi er også en ansvarlig virksomhed. Vi har konstant fokus på at reducere vores klimaaftryk med nye initiativer, hvor vi senest har udskiftet pakkefyld, tape og papkasser i et stort emballageprojekt. Vi tager også socialt ansvar ved fx at tilbyde fleksjob, integrere flygtninge og igangsætte støtteaktiviteter.

Sanistål bliver snart til Ahlsell, som er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker. Vi er 7500 kolleger. Vi skifter navn til Ahlsell i april 2024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sanistål
Håndværkervej 14
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Markedskoordinator Maria Hejndorf Thygesen
(+45) 22 97 37 34

People Talent Partner Cathrine Jensen
(+45) 25 19 26 94Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om Sanistål

Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem.

Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes.

Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang.

Vi værner om de personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®