FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Handelselev med speciale i salg til butik Grenaa

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på salg og distribution af produkter til industribranchen. Opstart den 1. september 2024.

Vi satser på vores elever og tilbyder mange en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Få eksklusiv elevuddannelse! Oplev sammenhold og studietur

 • Du får en praktisk erhvervsuddannelse med fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.
 • Vores elever fra hele landet går samlet på ét hold. Vi ønsker at skabe en særlig holdånd blandt vores elever, og give dem indsigt i hinandens fagområder. Der er fokus på teambuilding, personlig udvikling og spændende fællesaktiviteter.
 • Du skal igennem ti skoleophold af fem dages varighed, hvor et af skoleopholdene er en studietur i udlandet.
 • På skoleopholdene vil du lære om virksomhedens strategi, nøgletal, og produkter. Du vil også få indsigt i, hvordan vi arbejder med fx bæredygtighed og digitalisering, og hvordan vores Logistikcenter i Billund fungerer.
 • Du bliver klædt særligt på til at rådgive vores mange VVS-kunder. To af skoleopholdene vil foregå på Aarhus Tech College med fokus på produktkendskab.
 • Når undervisningen foregår i Aalborg bor alle skolehjemsberettigede elever på Skansen i Nørresundby. Det sker med fuld forplejning og adgang til svømmehal, motionscenter, saunagus mm. På Aarhus Tech College indlogeres alle skolehjemsberettigede elever på det tilstødende skolehjem med fuld forplejning.
 • Imellem skoleopholdene vil du modtage intern undervisning fra kolleger og leverandører.

Kom og vær med til at give vores kunder en god oplevelse

Du skal være klar på at servicere vores kunder i butik med et højt engagement og nysgerrighed. Det er en fordel, hvis du er udadvendt og det falder dig naturligt at snakke med mennesker. Du får et stort ansvar, mange forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Eksempler på arbejdsopgaver i butik:

 • Du sælger varer til kunder ved diskbetjening, over telefon og gennem mail
 • Du håndterer skaffevarer, herunder kontakt til producenter
 • Du hjælper kunder med at bruge vores app og webbutik
 • Du modtager varer og fylder varer på hylderne samt inkorporerer nye varer i butikken
 • Du rådgiver og laver tilbud til kunder
 • Du hjælper med kampagne- og tilbudsudstillinger

Husk på, vi forventer ikke, at du ved en masse om fx vores produkter eller det at stå i butik. Vi satser på de kandidater, der har gå-på-mod og gerne vil lære om vores forretning og kunder.

Investér i din karriere - søg nu!

Sanistål er en del af Ahlsell og skifter snart navn. Det gør os og karrieremulighederne på tværs af landegrænser endnu større. Mange butikselever bliver til butikssalgschefer, interne- og eksterne sælgere med tiden.

Send os dit CV og uddannelsesbevis sammen med en kort ansøgning senest den 12. april 2024.

Adgangskrav: For at søge skal du før 1. september 2024 have afsluttet én af de følgende uddannelser: GF2 på EUD Business, GF2 på EUX Gymnasiet, være student fra HHX, eller være student fra STX, HTX eller HF og have bestået et EUS5-forløb.Som voksenelev over 25 år skal du kunne vise en realkompetencevurdering (RKV).

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt elevkoordinator Helle Brogaard Jespersen på tlf. 26 14 70 50. Ved øvrige spørgsmål kontakt People Talent Partner Cathrine Jensen på tlf. 25 19 26 94.

Mød vores elever og læs mere om elevuddannelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udvikler talenter! Bliv en del af vores arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor vi har fokus på sammenhold, trivsel og karrieremuligheder. Vi har mere end 35 elever ansat på tværs af afdelinger. De arbejder inden for salg, butik, indkøb, administration og IT. Halvdelen af vores elever er voksenelever over 25 år.

Vi har en flad organisation med en uformel omgangstone og en åben ledelsesstil. Vi er på over 25 lokationer i hele landet og samarbejder på digitale platforme. Hver måned mødes vi på Teams til en status fra vores CEO Claudio Christensen, og du kan stille spørgsmål.

Vi er også en ansvarlig virksomhed. Vi har konstant fokus på at reducere vores klimaaftryk med nye initiativer, hvor vi senest har udskiftet pakkefyld, tape og papkasser i et stort emballageprojekt. Vi tager også socialt ansvar ved fx at tilbyde fleksjob, integrere flygtninge og igangsætte støtteaktiviteter.

Sanistål bliver snart til Ahlsell, som er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker. Vi er 7500 kolleger. Vi skifter navn til Ahlsell i april 2024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sanistål
Erhvervsparken 69
8500 Grenaa

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevkoordinator Helle Brogaard Jespersen
(+45) 26 14 70 50

People Talent Partner Cathrine Jensen
(+45) 25 19 26 94Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om Sanistål

Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem.

Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes.

Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang.

Vi værner om de personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®