FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev - Skab din fremtid på et moderne og bæredygtigt nyt Rådhus

Kunne du tænke dig en bred og alsidig uddannelse inden for offentlig administration? Og drømmer du om at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med et hav af muligheder for udvikling? - så er du måske én af de 5 nye kontorelever, vi søger pr. 1. september 2024.

Du vil blive omgivet af dygtige og engagerede kolleger. En elevplads med god mulighed for videreuddannelse.

Du bliver kontorelev på fremtidens rådhus, hvor vi er flyttet ind i 2023. Rådhuset er en moderne arbejdsplads med mulighed for at benytte den nyeste teknologi og hvor trivsel, videndeling og samarbejde mellem centre, borgere og samarbejdspartnere er naturligt understøttet af det nye hus. Rådhuset er et bæredygtigt hus, der er æstetisk, funktionelt og viser, at Høje-Taastrup Kommune er en grøn kommune.

Du får chancen for at udvikle dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis. Kontoruddannelsen giver indblik i en kommunens mangeartede opgaver og arbejdsområder. Du bliver en del af fællesskabet på en arbejdsplads og får med tiden ansvar for dine egne arbejdsopgaver.

I løbet af den 2-årige uddannelsesperiode kommer du rundt i administrationen i to forskellige centre. Hvis du ansættes efter endt elevtid, er Kommunomuddannelsen en del af det videre forløb. Kommunomen giver adgang til uddannelser på diplomniveau. Har du interesse for arbejdet som socialformidler tilbyder vi nogen af vores elever en overbygningsuddannelse. En socialformidlers arbejde kan være det samme som en socialrådgivers.

For at blive kontorelev skal du have gennemført enten:

  • EUX
  • STX, HTX, HHX eller HF med EUD-kontor grundforløb afsluttet efter 1. august 2015
  • HG2, HGV, HGS – skal være startet før 1. august 2015
  • Alle skoleforløb skal give adgang til kontoruddannelsen med speciale offentlig administration

Ansøgere på 25 år og derover, der har andre uddannelser eller relevant erhvervserfaring, bedes vedlægge et realkompetencebevis (RKV bevis) fra en erhvervsskole.

Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • Bevidsthed om service og kvalitet
  • Viden om it og stor interesse for at arbejde med it-løsninger
  • Øje for udvikling
  • Interesse for kommunens ydelser
  • Nysgerrighed og gå-på-mod

Sådan bliver din uddannelse

I løbet af de to år vil du blive tilknyttet to forskellige centres administrative afdelinger. I løbet af de to år vil der blive mindst 15 ugers skolegang på NEXT handelsskolen inkl. en studietur til Bruxelles.

Yderligere oplysninger

Vi har 37 timers arbejdsuge med flextid og betalt frokostpause. Lønnen er 15.831 kr. (1. år) og 16.662 kr. (2. år). For voksenelever (over 25 år) er lønnen 23.965 kr.

Ansøgningsfristen er den 29.marts 2024.

Du kan regne med at høre fra os senest 9. april 2024. Samtaler forventes holdt d. 19., 22. og 23. april

Hvis du vil vide mere

Er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Helle Mølleskov på 4359 1864. Du kan også læse mere om uddannelsen, læse udtalelser fra nogle af vores tidligere elever og læse mere om det at blive og være ansat i Høje-Taastrup Kommune.

Se videoer om at være elev i en kommune: 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Høje-Taastrup Kommune
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 29. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Helle Mølleskov
(+45) 43 59 18 64
hellemoe@htk.dk



Find vej

.

Høje-Taastrup Kommune

Hos os kommer du til at gøre en forskel for vores borgere og brugere. Her kan du bruge din faglighed og beskæftige dig med det, du går og drømmer om. Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling. 

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®