FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kontorelev med speciale i administration Billund

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på salg og distribution af produkter til industribranchen. Opstart den 1. september 2024.

Vi satser på vores elever og tilbyder mange en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Få eksklusiv elevuddannelse! Oplev sammenhold og studietur

  • Du får en praktisk erhvervsuddannelse med en normal arbejdstid fra 8.00-16.00 samt fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.
  • Du skal igennem seks til ti skoleophold af fem dages varighed, hvor et af skoleopholdene vil være en studietur til udlandet.
  • Du bliver tilknyttet en uddannelsesinstitution nær dig (fx Campus Vejle), hvor du vil modtage undervisning sammen med andre kontorelever, der har administration som speciale.
  • Vores handelselever med speciale i salg går samlet på ét elevhold i Aalborg, hvor du som kontorelev får mulighed for at være med på de skoleophold, der giver faglig værdi og har din interesse. Vi ønsker at skabe en særlig holdånd blandt vores elever, og give dem indsigt i hinandens fagområder og fællesskab på tværs.
  • Du får en bred kontaktflade rundt i organisationen samt vil have en stor berøringsflade med vores kunder og leverandører.

Kom og vær med til at give vores kunder en god oplevelse

Du skal være klar på at servicere vores kunder og leverandører med højt engagement og nysgerrighed, og du skal kunne trives i en udadvendt og servicemindet rolle. Du får ansvar, forskellige opgaver, et værdifuldt netværk og spændende udfordringer hver dag. Samtidig er der plads til humor og et godt fællesskab.

Som kontorelev med speciale i administration vil du få en bred pallette af arbejdsopgaver:

  • Du betjener interne og eksterne kunder via telefon og mail
  • Du opretter og håndterer returvarer
  • Du behandler og håndterer reklamationssager
  • Du vil sparre og samarbejde med en bred vifte af afdelinger i organisationen
  • Du vil varetage forskellige administrative opgaver i Kundeservicecenteret

Vi tror på, at du med et selvstændigt ansvarsområde og egne opgaver, hurtigere opbygger brugbar viden og netværk, som skaber motivation og lyst til at lære endnu mere. På den måde stræber vi efter at være det bedste uddannelsessted og udgangspunkt for din videre karriere.

Investér i din karriere - søg nu!

Sanistål er en del af Ahlsell og skifter snart navn. Det gør os og karrieremulighederne på tværs af landegrænser endnu større. Mange elever fra kontor bliver til teamkoordinatorer, kategorichefer, salgschefer eller produktchefer med tiden.

Send os dit CV og uddannelsesbevis sammen med en kort ansøgning senest den 12. april 2024.

Adgangskrav: For at søge skal du før 1. september 2024 have afsluttet én af de følgende uddannelser: GF2 på EUD Business, GF2 på EUX Gymnasiet, være student fra HHX, eller være student fra STX, HTX eller HF og have bestået et EUS5-forløb.Som voksenelev over 25 år skal du kunne vise en realkompetencevurdering (RKV).

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt Kundeservicechef Bjarne Thorsen på tlf. 22 54 05 66. Ved øvrige spørgsmål kontakt People Talent Partner Cathrine Jensen på tlf. 25 19 26 94.

Mød vores elever og læs mere om elevuddannelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udvikler talenter! Bliv en del af vores arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor vi har fokus på sammenhold, trivsel og karrieremuligheder. Vi har mere end 35 elever ansat på tværs af afdelinger. De arbejder inden for salg, butik, indkøb, administration og IT. Halvdelen af vores elever er voksenelever over 25 år.

Vi har en flad organisation med en uformel omgangstone og en åben ledelsesstil. Vi er på over 25 lokationer i hele landet og samarbejder på digitale platforme. Hver måned mødes vi på Teams til en status fra vores CEO Claudio Christensen, og du kan stille spørgsmål.

Vi er også en ansvarlig virksomhed. Vi har konstant fokus på at reducere vores klimaaftryk med nye initiativer, hvor vi senest har udskiftet pakkefyld, tape og papkasser i et stort emballageprojekt. Vi tager også socialt ansvar ved fx at tilbyde fleksjob, integrere flygtninge og igangsætte støtteaktiviteter.

Sanistål bliver snart til Ahlsell, som er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle. Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker. Vi er 7500 kolleger. Vi skifter navn til Ahlsell i april 2024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sanistål
Rugmarken 1
7190 Billund

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Kundeservicechef Bjarne Thorsen
(+45) 22 54 05 66

People Talent Partner Cathrine Jensen
(+45) 25 19 26 94Lær os bedre at kende


Find vej

.

Om Sanistål

Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem.

Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes.

Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang.

Vi værner om de personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®