FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Indkøbselev til Saint Tropez & Soaked in Luxury

Soaked in Luxury & Saint Tropez søger en administrativ indkøbselev til vores indkøbsafdeling i København. Vi søger en dygtig, energisk og kompetent indkøbselev. Her får du en udfordrende, lærerig og spændende elevplads med mange varierende arbejdsopgaver

ARBEJDSOPGAVER

  • Placering af salgsprøveordrer samt opfølgning
  • Korrespondance med leverandører
  • Sourcing med fokus på CSR
  • Klargøring af kollektioner til salgsmøder & fotoskydning
  • Vedligeholdelse af data og IT systemer som Navision, Excel mv.
  • Koordingering med shipping og lager omkring leverings statur mm.
  • Diverse Ad-hoc opgaver

ARBEJDSSSTED: København

ARBEJDSTID: Fuldtid

TILTRÆDELSE: Hurtigst muligt

PERSONLIGE EGENSKABER

Vi forventer du har masser af gåpåmod, godt humør og ikke mindst flair for menneskelige relationer. I perioder er arbejdstempoet højt, hvilket er godt at kunne håndtere. Vi forestiller os at du er fyldt med gejst, er ærlig, ansvarsfuld, selvstændig og serviceminded. Og så har du naturligvis interesse for mode.

KVALIFIKATIONER

Du har som minimum bestået HHX eller STX . Vi ser gerne, at du har en uddannelse fra Kea eller et par års erhvervserfaring, gerne fra tøjbutik. Du er systemstærk, besidder datadisciplin og har et godt kendskab til Microsoft Office, specielt Excel. Kommunikation med vores leverandører foregår på engelsk, det er derfor nødvendigt, at du behersker engelsk både i skrift og tale.

VI TILBYDER

En alsidig uddannelse i en uformel organisation med fuld fart på, et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, ekskl. pauser. Et balanceret liv, både privat og på jobbet, skaber de bedste resultater både personligt for den enkelte medarbejder, kollegialt i forhold til samarbejde og til gavn for virksomheden. Vi investerer derfor gerne tid og ressourcer i udvikling af vores medarbejdere – fagligt og personligt.

ANSØGNING

Send din ansøgning via "ansøg nu" knappen mærket ”Indkøbselev – Soaked In Luxury & Saint Tropez”. Vi afholder løbende samtaler, idet vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt Mathias Lindmark +45 41 33 65 38

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Saint Tropez & Soaked in Luxury
København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mathias Lindmark
(+45) 41 33 65 38Find vej

.

Karriere i DK Company

Since its inception in 2001, DK Company has grown to become one of Europe’s leading suppliers of fashion and lifestyle brands catering to men and women.

Today we are 2,400 employees, and our business offers fashion based on value for money and luxury for less. With an efficient and cost-conscious supply chain, we ensure competitive prices with a wide range of fashion brands that appeal to customers all over the world.

Our palette of brands vary from Blend, Fransa, ICHI and b.young to Matinique, InWear, Part Two, Cream, Kaffe, Gestuz and others.

Our 25 brands are represented at more than 16,500 selling points with a strong geographical presence in more than 35 countries worldwide.

We have our own 450 selling points/shops: fully and partly owned, franchises, concession, and consignment.

DK Company aims to build long-term ‘winwin’ relationships between the Company, its employees, customers, suppliers, and the surroundings – it is from here, the strategic concept of ‘5 x win’ has emerged. The relationships are based on trust, proximity, and mutual respect for the entire value chain.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®