FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Toldelev i DSV Horsens


Kickstart din karriere - bliv toldelev hos DSV i Horsens

En verden i bevægelse. Hos DSV holder vi skarpt øje med alt, hvad der rører sig globalt - og specielt på toldområdet sker der konstant ændringer, som vi må forholde os til. Derfor har vi et dygtigt team, som nu søger en ny elev.

Alsidige arbejdsopgaver

Hos DSV, Traffic Nordic i Horsens, vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle paletter inden for toldbehandling, herunder generelt varekundskab, logistiske processer, toldregler, kommunikation på tværs af organisationen, kunder og myndigheder. Der vil også være rig mulighed for at være med til at udvikle afdelingens processer og leverancer, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger - og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Unik uddannelse og netværk

Hos DSV kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse indenfor told og administration. Samtidig kan vi tilbyde dig et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling - og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever på tværs af landet. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark såsom elevarrangementer og -weekender samt teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse

I en verden, hvor der på globalt plan kommer et større og større behov for indgående viden omkring toldområdet, vil du med denne uddannelse opnå en viden og ballast, der i høj grad efterspørges i branchen. Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration og toldklarering, men der vil også være enkelte fag fra speditionsspecialet. Undervejs kommer du blandt andet ud til speditørerne i operationen og lærer mekanismerne dér. I Traffic Nordic bliver du en del af et unikt og dedikeret team, som står klar til at hjælpe dig godt fra start.

Kompetencer og optagelseskrav

Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded og mestrer engelsk i skrift og tale. Du skal kunne lide at fordybe dig i lovgivningsmæssige problemstillinger, som kan opstå i samhandlen med andre europæiske lande. For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte en gymnasial uddannelse (f.eks. HHX, STX/HF, EUX). Hvis du har en STX eller HF skal du være opmærksom på, at kontoruddannelsen kræver, at du ligeledes har gennemført et 5-ugers EUS-forløb.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via "Ansøg nu" knappen.

Vi rekrutterer til ansættelse i Horsens med opstart hurtigst muligt.

Spørgsmål? Så er du velkommen til at ringe til HR specialist Mona Larsen på 27880257.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30
8700 Horsens

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Specialist, Mona Larsen
(+45) 27 88 02 57Find vej

.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®