FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger elever til vores ambitiøse team!

Vi beskæftiger os med betalt annoncering på Google og Meta og søger dig der vil synes, at det er det fedeste at dykke ned i tal og analyser, der kan øge vores kunders online salg. Vi stræber efter at være de dygtigste til lige præcis det vi laver og vi vil elske at have dig med på rejsen.

Om elevpladsen:

Som elev hos Geniads bliver du ikke bare en del af Geniads, men også Firtal og Matas Group, som er mastodonter på deres områder. For dig betyder det, at du ikke kun ser forretningen fra ’bureau-siden’, men også får en tæt indsigt i hvad det betyder at drive en succesfuld e-commerce-forretning.

Til dagligt vil du sidde med et team, som på nuværende tidspunkt består af 14 mega skarpe Google og Meta konsulenter, der bruger deres dag på at optimere vores kunders forretning ud fra fastsatte KPI’er gennem betalt annoncering.

Vi søger dig, der:

 • Altid er ivrig efter at lære og som helt naturligt brænder for digital markedsføring.
 • Du har orden i penalhuset og det at kigge på tal skræmmer dig ikke.
 • Nyder at arbejde i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og forandringerne er mange.  
 • Har færdiggjort en gymnasial uddannelse - STX, HHX, HF eller HTX. 
 • Er i gang med en EUX Business/EUD Business eller har færdiggjort EUD for studenter (Handel linjen). 
 • Ønsker at læse specialiseringen Digital Handel på hovedforløbet.

Vi kvitterer med: 

 • En elevplads, hvor vi er seriøse omkring dit uddannelsesforløb og hvor vi vil fodre dig med spændende og relevante opgaver. 
 • Sociale arrangementer i form af fredagsbarer, sommerfester og julefrokoster. 
 • En enestående energi og gejst, da du bliver en del af et fascinerende iværksættereventyr, som er endt ud i en digital virksomhed i rivende udvikling. 
 • Personlig og faglig udvikling.
 • Fastansættelse efter din elevtid, hvis du viser talent og engagement for vores forretningsområde

Hvem er vi?

Geniads er et digitalt marketingbureau med 11 år på bagen. Vi betragter os selv som de skarpeste indenfor vores felt og vi er stolte af at kunne kalde os selv for nørder.

Udvikling er i højsædet: 

Lysten til at lære er drivkraften i vores organisation. Det betyder; har du idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.  

Hvad kan du forvente:

Når du træder ind af døren hos Geniads, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab. 

Praktisk information:

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den/de rigtige kandidater.

Ansøgningen og eventuelle spørgsmål sendes til astrid@geniads.com via "Ansøg nu" knappen – marker din ansøgning med ”Ansøgning – Elevplads”

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Geniads ApS
Møgelhøj 8
8520 Lystrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Astrid Sigaard
astrid@geniads.comFind vej

.

Hos Geniads er vi geniale. Det betyder dog ikke, at du skal være et geni for at arbejde sammen med os.

Når vi siger, at vi er geniale, så mener vi, at vi er eksperter på vores område. Det betyder, at vi brænder for vores fag, men vi brænder i den grad også for at blive bedre. For selvom vi er eksperter og har 12 års erfaring inden for digital annoncering, så bevæger vi os i en branche, der konstant udvikler sig. Vi skal alle dage følge med, og vi er altid klar på at lære nyt.

Så har du en genistreg eller to i ærmet? Eller er du bare hamrende rar, dygtig og klar på læring? Så vil du passe godt ind hos os.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®