FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Indkøbselev til Supply Chain

Med base i vores Supply Chain afdeling, får du som Indkøbselev et bredt indblik i og forståelse for hele Supply Chain funktionen i en stor international virksomhed. Supply Chain afdelingen er omdrejningspunktet for hele vores værdikæde og har en bred kontaktflade ud i hele organisationen.

Amcor Flexibles Horsens beskæftiger ca. 300 medarbejdere, og indgår i en australsk koncern. AFHorsens udvikler, producerer og markedsfører fleksibel plastikemballage til bl.a. fødevarer og medicinalindustrien.

Om Jobbet

Vi søger en Indkøbselev med ambitioner, der er nysgerrig og initiativrig. Du skal have lyst til udfordringer og se hver dag som endnu mere lærerig end den forrige. Kort sagt så søger vi en engageret elev med positiv energi, der ikke er bange for at tage fat.

Du vil få en praktisk erhvervsuddannelse hvor dit forløb vil blive tilrettelagt, så du får en bred berøringsflade, samt prøver kræfter med en masse forskellige opgaver, alle med grobund i Supply Chain hvor du i takt med din udvikling vil få tildelt egne ansvarsområder.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Sourcing
  • Logistik
  • Planning
  • Indkøb
  • Master Data

Kvalifikationer

For at blive ansat som elev skal du have bestået en af følgende grunduddannelser: HG2 / EUD-GF2 / EUX (Det studiekompetencegivende forløb) eller HHX. Har du gennemført HTX, STX eller HF skal du have suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen.

Vi forventer ikke, at du ved en hel masse om vores branche og de produkter vi producerer her hos Amcor, men vi regner med, at du har gå-på-mod og gerne vil lære om vores organisation og arbejdsprocesser samt på sigt kan se sig selv i vores Supply Chain.

Ansøgning

Hvis du ønsker at blive en del af vores team og bidrage til vores fortsatte succes, så send os dit CV og en kort motivation for at blive elev i Supply Chain, ved at trykke "ansøg nu" knappen.

Vi indkalder løbende til samtale og vil lukke stillingen når den rette kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Arbejdssted: Hattingvej 10, Horsens.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager Anders Düring på 2069 2414 eller Anders.during@amcor.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Amcor Flexibles ApS
Hattingvej 10
8700 Horsens

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Anders Düring
(+45) 20 69 24 14
Anders.during@amcor.comFind vej

.

Amcor around the globe

A global leader in developing and producing responsible packaging for food, beverage, pharma, medical, home- and personal-care, and other products.

Amcor works with leading companies around the world to protect their products and the people who rely on them, differentiate brands, and improve supply chains through a range of flexible and rigid packaging, specialty cartons, closures, and services.

The company is focused on making packaging that is increasingly light-weighted, recyclable and reusable, and made using an increasing amount of recycled content.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®