FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Hvis du allerede nu ved, at du har en leder i maven, hvorfor så spilde tiden?

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik. Og hvem ved – måske får du en dag nøglerne til din egen.

Invester 2 uger ekstra på skolebænken og få et forspring i lederkarrieren

Udover de 10 uger, der er en del af materialistuddannelsen, får du 2 ugers ekstra undervisning og et akademifag i ledelse til 5 ECTS-points. Her lærer du bl.a. om at:

  • prioritere dagligdagens opgaver i detailbranchen, udvikle og motivere dine kommende medarbejdere og rekruttere nye kolleger
  • udvikle din personlige kommunikation, håndtere stress og lede andre gennem forandringer.

Skoleophold

Her er du 6x14 dage fordelt på de 2 år. Du går på hold med ca. 30 andre elever fra hele landet. Læs mere om hverdagen på skolen her.

Bliv klædt på til ledelse gennem hverdagen i butikken

Ligesom de andre trainees, vil du ekspedere kunder, fylde varer op og gennemføre kampagner. For det er sådan, du lærer kunderne og butikkens rytme at kende, så du kan tage det fulde ansvar senere.

Butik

Her bruger du det meste af tiden. Du er en del af holdet på lige fod med dine udlærte kolleger. Læs mere om hverdagen i butikken her.

Klar til at udvikle dit lederpotentiale?

Så hvis du er nysgerrig på ledelse og du er klar til at begynde dit arbejdsliv med et kæmpe ansvar – så grib muligheden og lad os klæde dig på.

Bliv manager trainee ved at sende din ansøgning via "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Matas A/S
Vi søger manager trainees til hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale


.

Du bliver:

- klædt på til at køre alt fra ansættelser og budgetter til dagligdagen i butikken

- rystet godt sammen med de andre Manager Trainees – bl.a. på vores studietur til Tyskland eller Sverige

- fulgt ekstra tæt af Store Manageren i den lokale butik, den regionale og nationale salgsledelse og HR.

Få unikke oplevelser i et stærkt trainee-fællesskab

Som Management Trainees får du og de andre jeres eget hold, også når I tager de fag, I har til fælles med de andre elever. Det betyder, at du allerede fra starten bliver en del af et fællesskab, hvor I kommer til at bruge hinanden – både fagligt og socialt.

Derudover får I en hel introdag på hovedkontoret kun for jer. Og så kommer I på studietur hen over en weekend, hvor I både kommer til at besøge en leverandør og bliver inspireret af de nyeste trends og koncepter hos nogle af de allerstørste inden for detail, beauty og accessories.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®