FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Eltel Networks A/S søger kontorelev til HR

Brænder du for at arbejde med mennesker og gøre en reel forskel? Så er det dig vi søger som vores nye kontorelev med speciale i administration til vores HR afdeling.

Hvis du er hjælpsom, smilende og imødekommende, og du har mod på at arbejde i en virksomhed, hvor tempoet er højt og ingen dage er ens, så er vi måske dine nye kollegaer. Vi søger en engageret, fleksibel og nysgerrig kontorelev til vores team. I teamet beskæftiger vi os med alt inden for personale; herunder udvikling, trivsel, administration, kultur, arbejdsmiljø, sikkerhed samtidig med, at vi servicerer hele virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du trives med mange forskellige opgaver i løbet af en dag. Du bliver en vigtig del af vores HR- administration.

Eltel Networks er med over 550 medarbejdere en af Danmarks førende virksomheder inden for design, udvikling, drift og vedligehold af den digitale infrastruktur. Det betyder at vi udruller fibernet samt sikrer mobildækning og strømforsyning i hele landet. I Eltel løser vi opgaver i fællesskab, og sammen arbejder vi mod vores fælles mål om at sikre livslinjerne i det moderne samfund.

Om elevpladsen..

Vi tilbyder dig et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor du vil få en grundig oplæring i administrative opgaver og en god introduktion til HR. Du bliver en del af et team bestående af 10 positive ildsjæle, som omfatter både reception, sikkerhedsafdeling samt HR og løn. Her vil du blive en naturlig del af hele afdelingen, hvor målet er, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du får selvstændigt ansvar i takt med din udvikling og bliver involveret i mange forskellige områder af administration og service.

Samtidig med, at vi i vores team agerer som et professionelt serviceorgan ud i virksomheden, prioriterer vi at være sociale, og at godt humør og smil præger vores uformelle hverdag.

Om arbejdsopgaverne:

Du bliver en del af vores HR-administration og vil blandt andet arbejde med HR-data, HR-processer og HR-drift. Typiske arbejdsopgaver vil være administration af personalefiler, udarbejde af dokumenter, besvare henvendelser fra medarbejdere og ledere, samt løbende opdatering af skabeloner, politikker og personalehåndbog. Du får en bred indføring i HR’s mangeartede opgaver og ansvarsområder.

Hvem er du?

 • Du er nysgerrig på HR
 • Du ønsker en elevplads med en bred opgavepallette og gode udviklingsmuligheder
 • Du er struktureret i din tilgang til arbejdet
 • Du har øje for detaljen
 • Du arbejder effektivt og optimerende – både selvstændigt og i teams
 • Du er velformuleret i dansk både på skrift og i tale
 • Du har god kendskab til og arbejder rutineret i Microsoft, herunder Excel
 • Du er positiv, servicemindet og trives godt med at hjælpe andre – både pr. telefon, mail og ansigt-til-ansigt

Hvad kræves af dig?

For at komme i betragtning som administrationselev, skal du have bestået enten:

 • EUX med adgang til kontor
 • HHX, STX/HTX/HF suppleret med et 5 ugers grundforløb (EUS5) med adgang til kontor
 • HG med adgang til kontor

Som udgangspunkt bliver du tilknyttet en handelsskole nær din bopæl hvor du gennemgår dine skoleperioder.

Vi tilbyder

En god arbejdsplads med højt til loftet og fokus på din personlige og faglige udvikling. Du bliver en del af en virksomhed i vækst med masser af potentiale. Du får et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer og får meget stor berøringsflade i organisationen samt ansvar for egne opgaver. Vi tilbyder løn og vilkår efter overenskomst, samt frugt- og frokostordning.

Du bliver tilknyttet vores kontor på Hørkær i Herlev.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR direktør Jonas Kristiansen på telefon +45 5214 7570 /e-mail: jonas.vidar.kristiansen@eltelnetworks.com

Du kan læse mere om Eltel Networks og vores forretningsområder på www.eltelnetworks.dk.

Ansøgning:

Hvis du er overbevist om, at dette er den helt rigtige mulighed for dig, vil vi opfordre dig til at sende din (video)ansøgning og CV hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen. Kontakt en handelsskole, hvis du er i tvivl om du har de rette adgangskrav.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Eltel Networks A/S
Hørkær 3
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR direktør, Jonas Kristiansen
(+45) 52 14 75 70
jonas.vidar.kristiansen@eltelnetworks.comFind vej

.

MØD EN MEDARBEJDER

Om Eltel

Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Vi leverer en bred vifte af løsninger lige fra vedligeholdelse- og opgraderingstjenester til projektleverancer. Dette inkluderer design, planlægning, konstruktion, installation og sikring af drift af elektricitet- og kommunikationsnetværk til en bæredygtig og forbundet verden, både i dag og for fremtidige generationer. I 2019 omsatte Eltel for 1,1 mia. EUR. Antallet af ansatte er i øjeblikket ca. 6200. Eltel er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®