FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

SDK søger shippingelever til Aalborg, Fredericia og Køge

SDK har styr på verden – skal du være med?

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, og tage en uddannelse med gode karrieremuligheder, så er det nu, du skal slå til! Vi søger nemlig elever med opstart fra 1. september 2024 til vores afdelinger i Aalborg, Fredericia og Køge.

Hos SDK tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb, hvor vi giver dig kompetencerne til at håndtere det ansvar og de udfordringer, som du vil møde i takt med, at du vokser i jobbet. Som elev hos os, bliver du en del af et landsdækkende team af dygtige og engagerede kolleger, hvor hverdagen er varierende og med forskelligartede opgaver indenfor klarering, stevedoring og transport. Det inkluderer kontakt til vores kunder, skibe, rederier og myndigheder.

Vi tilbyder dig

Hos SDK får du branchens bedste og dygtigste kolleger, en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Du tager en uddannelse hvor du bliver en del af vores internt uddannelsesforløb, hvor du inviteres til forskellige seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber et godt sammenhold mellem eleverne.

Shippinguddannelsen tager 2 år, og i løbet af uddannelsen vil der være 7-9 ugers skoleophold på Rybners i Esbjerg. På skolen lærer du teorien, og vi sørger for at folde den ud i praksis.

Du får en stilling med frihed under ansvar og stor indflydelse på din hverdag. Derudover har vi en god sundheds- og frokostordning.

Kvalifikationer

Du har bestået, eller forventer at bestå, HHX eller EUX, alternativt STX, HTX eller HF i kombination med EUD-s (retning kontor).

Som elev hos os er det vigtigt at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og prioritere din tid, samtidig med, at du er en del af et team
  • Taler og skriver dansk og engelsk problemfrit
  • Er ambitiøs, udadvendt og fleksibel
  • Trives i et miljø med mange bolde i luften, samtidig med at service og kvalitet præger hverdagen
  • Er indstillet på til tider lange arbejdsdage, da vi bl.a. tilpasser os anløbene på havnene
  • Gerne kommer med erhvervserfaring – vi ansætter nemlig også voksenelever, men det er ikke et krav

Bliv en del af det blå Danmark – bliv vores nye shippingelev!

Bliv en del af SDK ved at uploade din ansøgning, CV og eksamensbeviser hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og opslaget er aktivt indtil vi har fundet de rette kandidater!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Business Partner Søren Devantier på tlf. 6037 3946.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

SDK Shipping A/S
Havnen 12
4600 Køge

Langerak 17, 1. sal
9220 Aalborg Ø

Oceankajen 12
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Business Manager, Søren Devantier
(+45) 6037 3946


.

Om SDK Shipping A/S

SDK A/S er en af Skandinaviens førende shipping- og logistikvirksomheder med egne kontorer flere steder i Europa. Selskabets hovedaktivitet er at drive stevedorevirksomhed og pakhusudlejning, skibsklarering, told, befragtning, linjefart, cruise og spedition. SDK er ejet af A/S United Shipping and Trading Company Ltd. – en koncern, der udover shipping beskæftiger sig med bunkertrading og tankskibsrederi.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®