FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kontorelever til Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) – kickstart din karriere inden for offentlig administration

”En inkluderende elevplads, hvor jeg behandler sager på lige fod med andre ansatte, og hvor jeg har fået ansvar, men aldrig mere end jeg hele tiden har følt mig tryg ved. Mine kolleger er helt utroligt hjælpsomme, også når de har travlt – og ja, så føler jeg mig bare heldig over at være elev i SIRI.”

Sådan beskriver vores dygtige kontorelev Julie S. sit elevforløb.

Er det også noget af det, du leder efter? Så bliv kontorelev hos os pr. 1. september 2024.

Vi sørger for grundig oplæring + løbende fokus på din læring og faglige udvikling + kolleger, der altid står klar til at hjælpe dig = de bedste forudsætninger for at opnå en bred kontoruddannelse inden for offentlig administration.

Velkommen til SIRI

Du vil blive mødt af erfarne praktikkontorer, der ser frem til at byde dig velkommen og klæde dig på til, at bidrage til den samfundsmæssige opgave, SIRI løfter.

Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til tredjelandsborgere, som vil til Danmark for at arbejde eller studere, og vejleder kommuner om integration og indsatsen mod æresrelaterede konflikter og negativ kontrol samt sikrer, at EU-borgere nemt og hurtigt kan få adgang til Danmark.

Du kan læse mere om os her.

Dine arbejdsopgaver som kontorelev

Din arbejdsdag vil bestå af en god blanding af både nye udfordringer og faste opgaver fx:

 • administration og sagsbehandling i forhold til procedurer, love, aftale- eller regelgrundlag
 • journaliserings- og sagsstyringsopgaver
 • søgning i og vedligeholdelse af digitale systemer
 • telefonbetjening og skriftlig kommunikation
 • betjening af borgere i vores Borgerservice

Vi tilbyder dig

En bred kontoruddannelse med praktik i fire forskellige kontorer, hvor du får grundig oplæring af kolleger, der har lyst til at lære fra sig. Du bliver en del af en stor koncern, hvor du får mulighed for at opbygge et stærkt netværk – både internt i SIRI og i hele Udlændinge- og Integrationsministeriet, som SIRI er en del af.

Desuden kan vi blandt andet tilbyde:

 • fleksible arbejdstider
 • interne kurser, valgfag via skolen og en arbejdsgiverbetalt studietur til Bruxelles
 • en god kantineordning og adgang til fitnessrum
 • sociale arrangementer fx fredagsbar, julefrokost, sommerfester, kontordage mv.

Vores forestillinger om dig

Vi er på udkig efter dig, der er motiveret for at kickstarte din karriere inden for offentlig administration i en statslig styrelse.

Dig, som har en moden og positiv tilgang til din uddannelse, hvor du tager ansvar for din egen læring og gør dig umage med din opgaveløsning.

Hvis du tilmed kommer med flair for mundtlig og skriftlig kommunikation, er god til at samarbejde og trives i en hverdag, hvor det er afgørende, at tidsfrister overholdes, så er vi overbeviste om, at vi vil være et godt match.

Er du vores nye kontorelev?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering senest søndag den 21. april 2024.

I din ansøgning bedes du besvare nedenstående spørgsmål, som vi vil lægge vægt på i udvælgelsesprocessen:

 1. Hvorfor har du valgt at søge en stilling som kontorelev i SIRI?
 2. Hvilke personlige kompetencer kan du bringe i spil i dit praktikforløb?
 3. Hvordan vil du bruge dine konkrete erfaringer fra skole eller arbejde til at skabe værdi for SIRI?
 4. Hvad forventer du at få ud af at være kontorelev i SIRI?

Vi forventer at holde samtaler i uge 18.

Du vil inden samtalen få tilsendt en faglig case, som vi vil høre dine refleksioner om til samtalen.

Yderligere information

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Marie K. D. Jensen på telefon 61 98 33 94 eller på e-mail mkdj@uim.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som kontorelev efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse. I løbet af de to år vil du have ca. 15 ugers obligatorisk skoleophold.

For at kunne søge stillingen skal du have gennemført én af følgende grunduddannelser:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HTX eller HF og 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter
 • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration inden den 1. august 2015

Hvis du er over 25 år, skal du indhente en opdateret realkompetencevurdering hos studievejlederen på en handelsskole. Læs mere om adgangskravene her.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Udlændinge- og Integrationsministeriet 
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig, Marie K. D. Jensen
(+45) 61 98 33 94
mkdj@uim.dkFind vej

.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har ca. 1925 medarbejdere fordelt på departementet, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®