FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Unidrain søger marketinginteresseret kontorelev

Kender du allerede lidt til marketing? Kan du lide at arbejde tæt sammen med et team af stærke kollegaer, og har du lyst til at lære mere om alle de ting inden for marketing, du endnu ikke kender til? Så har vi en åben kontorelevplads med fokus på marketing, der kunne være noget for dig.

DINE OPGAVER

Vores hverdag er meget alsidig, hvor to dage i ugen sjældent er ens. Du vil komme til at stifte bekendtskab med alle aspekter af vores markedsføring, men du kommer især til at arbejde med:

 • Messer: Planlægning, koordinering og gennemførelse af diverse messer, som vi deltager på.
 • Grafiske opgaver: Bidrage til opsætning og justeringer af vores visuelle udtryk og marketingmateriale i f.eks. InDesign og Photoshop.
 • Tekstopgaver: Skrive tekster til vores website, nyhedsbreve, brochurer, præsentationer og lignende samt læse korrektur på andre.
 • Vedligeholde og drift af diverse systemer: Bl.a. Billeddatabase, Mailchimp og WordPress.
 • Sociale medier og digital markedsføring: Planlægning og udførsel af content samt rapportering til vores SoMe- og digitale kanaler herunder Instagram og LinkedIn.
 • Koordinering: Bl.a. styre oversættelser via bureau samt koordinere korrektur med vores internationale kolleger.
 • Generelt: Styre vores merchandiselager, forsendelser samt håndtering af diverse ad hoc-opgaver, som opstår i en travl hverdag.

DINE KOLLEGAER

Marketingafdelingen består af en marketingchef, to marketing projektledere, en art director samt en digital projektleder. Vores afdeling bærer præg af et højt fagligt niveau, hvor vi samarbejder og støtter hinanden med opgaverne, og hvor der er plads til grin og godt humør. Din rolle vil være at understøtte de øvrige i afdelingen, men på sigt er det vores ønske, at du får ansvaret for egne opgaver.

DIN PROFIL

 • Du har afsluttet et adgangsgivende grundforløb EUD eller EUX og skal til dit 2-årige praktikforløb.
 • Du har ligeledes mulighed for at søge stillingen, hvis du inden ansættelse har afsluttet en af følgende uddannelser: HHX+5 ugers EUS, HG(V), STK/HTX/HF med 10 ugers EUS, og hvis du er voksenelev.
 • Du finder marketing og markedsføring interessant og vil gerne lære mere
 • Du synes, det er sjovt at dykke ned i både tekstarbejde og visuel kommunikation
 • Du kan skrive på dansk og også gerne engelsk
 • Du kan lide at arbejde sammen med andre mennesker.
 • Du er ikke bange for at sætte dig ind i nye systemer og teknologier.
 • Du har gåpåmod og klar på at lære noget nyt
 • Du tør stille spørgsmål, når der er noget, du ikke ved.
 • Du har overblik og fokus på detaljen.

VI TILBYDER

 • 2 år i en spændende dansk designvirksomhed, hvor du kommer til at indgå på lige fod med dine kolleger.
 • Et sjovt og uformelt miljø.
 • En udadvendt stilling med alsidige opgaver.
 • Et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden.
 • Opgaver rettet mod både forbrugeren, håndværkere og arkitekter.
 • Opstart omkring 1. august 2024.

ANSØGNING OG KONTAKT

Har du yderligere spørgsmål, er er du velkommen til at kontakte Christian Bang Jensen på cbj@unidrain.dk eller +45 3910 1068.

Vi holder løbende samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Unidrain A/S
Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Christian Bang Jensen
(+45) 39 10 10 68
cbj@unidrain.dkFind vej

.

Om Unidrain

FRA PRODUCENT AF GULVAFLØB TIL DESIGNIKON

I 2003 udviklede arkitekt Claus Dyre et lineært gulvafløb til placering mod væggen, hvilket blev starten på Unidrain. Siden er der kommet adskillige produkter til, og på få år er vi blevet byggebranchens foretrukne. Således findes der i dag over 1.000.000 Unidrain installationer over hele verden, og Unidrain har bevæget sig fra, at være en producent af gulvafløb til et designikon inden for det moderne badeværelse.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®