FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Hos Svendborg Borgerservice brænder vi for at uddanne kontorelever - Er du vores næste elev, som brænder for at lære nyt, og hvor du er i fokus under hele uddannelsen?

 • Vil du være med til at yde den bedste service til borgerne?
 • Vil du være eminent til dine opgaver?
 • Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger, som sørger for, at du har grinet mindst én gang om dagen, inden du går hjem?

Så er du måske vores kommende kontorelev!

Om jobbet

Som kontorelev hos Svendborg Kommune sørger den elevansvarlige for, at du er i fokus under hele uddannelsen. Der vil blive lavet en uddannelsesplan, som vil sørge for, at du bliver eminent til f.eks.; - sagsbehandling i forskellige områder i borgerservice, betjene og vejlede borgere, enten personligt, i den mobile borgerservice eller i vores callcenter, og ikke mindst suveræn til at vide hvad det vil sige, at arbejde i en kommune, som er politisk styret af de politikere som er folkevalgt. Ud over at du arbejder tæt sammen med afdelingen vil der også være skoleophold, hvor du vil få teorien koblet sammen med det praktiske.

Om dig

Borgerservice er et område hvor ingen dage er ens. Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig, lyttende og at du trives i at have ansvaret for egne opgaver. Og ikke mindst tør at stå frem, hvis du har en god idé.

Derudover skal du:

 • Have lyst til at udvikle dig og tage ansvar for egen læring.
 • Være i besiddelse af engagement, gå på mod og godt humør.
 • Kunne trives med forandringer og have lysten til at lære nyt.
 • Kunne arbejde selvstændigt og i teams.

For at blive kontorelev skal du have bestået, eller forvente at bestå, følgende inden 1. september 2024:

 • EUX eller HHX.
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb.
 • HG2 eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer.
 • Er du over 25 år, skal du også have udarbejdet en realkompetencevurdering.

Om os

Borgerservice er meget mere end den personlige betjening eller telefonkald fra borgere som skal hjælpes. Der vil også være en del sagsbehandling. Vi dækker over områder så som pas, kørekort, vielser, beboerindskudslån og digitalisering. Vi har også arbejdsgrupper efter behov, hvor f.eks. vi er med til at føre politikkernes visioner ud i kommunen. Det seneste større projekt har været den mobile borgerservice, hvor vi kører ud i flere dele af kommunen, og betjener borgerne.

Vi er en afdeling som er gode til at grine sammen. Vi bruger meget tid sammen og derfor er det vigtigt, at vi sammen sørger for, at arbejdsmiljøet er rart og uhøjtideligt. Samtidig er vi professionelle, da vi oftest er det første ansigt som borgerne møder, når de skal have kontakt til det offentlige.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse. Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Løn og ansættelse

Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og HK. Du får løn i hele uddannelsesperioden. I løbet af uddannelsen skal du sammenlagt på skole i 15 uger, hvori en afsluttende fagprøve og eksamen er inkluderet.

Har du spørgsmål til kontorelevstillingen i Borgerservice, er du meget velkommen til at kontakte leder Maria Laursen på tlf. 51437461 eller elevansvarlig Zille Rasmusen på tlf. nr. 20433822.

Er du interesseret?

Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Husk at vedlægge dit adgangsgivende eksamensbevis eller standpunktskarakterer og evt. realkompetencevurdering sammen med din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024, og vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Leder, Maria-Daniele Lundskov Laursen
(+45) 51 43 74 61

Elevansvarlig, Zille Rasmusen
(+45) 20 43 38 22



Find vej

.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!

Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®