FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

GoForward søger en speditørelev til vores kontor i Hellerup

Selskabet oplever en kraftig vækst i både omsætning og forsendelser, og vi udvider derfor vores stab med endnu en shippingelev/speditørelev til vores kontor i Hellerup. Vi ønsker, at personen kan tiltræde med opstart hurtigst muligt.

Hos os bliver du en del af et dynamisk team med en flad struktur, hvor du som elev hurtigt får ansvar og får lov at varetage alle opgaver hele vejen rundt.

Vi tilbyder dig en alsidig 2-årig uddannelse, hvor du vil blive rustet til at håndtere både eksport og import af stykgods (LCL), såvel som full load (FCL). Selvom vi har ambitiøse vækstplaner, så er vi stadig en mindre virksomhed, og du vil derfor få fingrene i alle typer opgaver i løbet af din elevtid hos os.

Hvem er du?

 • Du har afsluttet en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du endvidere have et fem ugers supplerende EUS-kursus
 • Du er yderst robust, når det bliver hektisk
 • Du er moden og har måske allerede erhvervserfaring
 • Du er ekstremt serviceminded – service betyder alt hos GoForward
 • Du passer ind i vores gruppe og er klar på at være med til at udvikle virksomheden
 • Du er nysgerrig og elsker at lære nye ting
 • Du har næse for godt købmandskab
 • Du er IT-kyndig med solid erfaring i Microsoft Office-pakken og med flair for øvrige IT-programmer
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og gerne andre sprog

Hvem er vi?

 • Vi tilbyder dig en elevtid i sjove og afslappede rammer i en ambitiøs og velkonsolideret virksomhed med en flad struktur
 • Vi tror på vores medarbejdere, og vi er bevidste om at trivslen på jobbet er en afgørende faktor for at kunne yde den bedste service
 • Vi har et attraktivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone – og vi har det sjovt, mens vi arbejder!
 • Arbejdstid 37 timer pr. uge (det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har plads til både arbejds- og familieliv, så vi opretholder en sund balance på alle niveauer)
 • Løn og pensionsordning iht. elevoverenskomst

Praktiske oplysninger:

Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt – gerne senest 1. maj 2024

Ansøgningsfrist: 07.04.2024, vi afholder samtaler løbende

Send venligst din motiverede ansøgning samt CV via ”Ansøg nu” knappen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til det ledige job, er du velkommen til at kontakte Jacob Hesse (2425 4890) eller Labbe Manniche (3142 7754).

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GoForward Group Hellerup
Strandvejen 72
2900 Hellerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 19. april 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt - senest 1. maj 2024

Kontakt

Jacob Hesse
24 25 48 90

Labbe Manniche
31 42 77 54Find vej

.

Om Go Forward Group

GoForward Group er en nyskabende speditør og shippingvirksomhed, der ramte det danske transportmarked i 2017 og siden har vi faktisk ikke set os tilbage. I dag sidder 23 personer på lokationer i både København og i Aarhus, hvor vi håndterer transport- og logistikopgaver for mange danske virksomheder, store såvel som små.

GoForward går hele vejen for vores kunder. Vi gør os altid umage og gør aldrig noget halvhjertet. Vi står på mål for et konstant og meget højt serviceniveau overfor alle vores kunder, og vi går aldrig på kompromis. GoForward tilbyder alle former for speditionsløsninger – med gennemsigtighed, åbenhed og troværdige aftaler.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®