FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Form fremtiden med os – bliv kontorelev i Svendborg Kommunes HR-afdeling

Ønsker du en alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, hvor du bliver klædt godt på til dit fremtidige arbejdsliv? Og har du lyst til en udfordrende og varierende hverdag med en bred vifte af opgaver og masser af mulighed for personlig og faglig udvikling?

Så er det netop dig vi står og mangler, som vores kommende kontorelev i HR-Løn og Personale og HR-Konsulentafdelingen!

Lidt om os

HR-Løn og Personale og HR-Konsulentafdelingen er centrale stabsenheder, som tilsammen udgør den samlede HR-enhed i Svendborg Kommune. Vi servicerer og rådgiver kommunens medarbejdere og ledere i løn- og personaleadministrative forhold, personalejura, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø m.m.

Vi er en meget velfungerende afdeling, hvor vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold med sociale arrangementer, en afslappet og uformel omgangstone samt et dedikeret fokus på et positivt samarbejde og et godt arbejdsmiljø.

For at blive kontorelev skal du have bestået, eller forventer at bestå følgende inden 1. september 2024:

 • EUX eller HHX
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb
 • HG2 eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
 • Er du over 25 år, skal du også have udarbejdet en realkompetencevurdering

Arbejdsopgaver og forventninger

Din uddannelse vil primært være målrettet løn- og personaleadministrative opgaver, men du vil også få et indblik i de administrative processer relateret til intern uddannelse og kompetenceudvikling. I begge afdelinger er der en fast uddannelsesansvarlig, der guider dig i den daglige oplæring og sørger for, at du kommer hele vejen rundt i din uddannelsesplan.

Du bliver en vigtig del af personalegruppen med selvstændige opgaver, men samtidig er der plads til at være elev med fokus på læring og fordybelse i de forskellige opgaver og fagområder. Vi udarbejder en uddannelsesplan tilpasset dig, og afholder løbende evalueringssamtaler. Det gør vi for at sikre kvalitet og udvikling i din uddannelse.

I din elevtid vil du bl.a. komme til at arbejde med:

 • Oprettelser og ændringer i kommunens lønsystem
 • Skrive ansættelsesbreve
 • Rådgivning og servicering af kommunens medarbejdere og ledere i overenskomster og regler
 • Telefon- og mailkorrespondance med kommunens medarbejdere og ledere
 • Administration af kommunens feriehuse
 • Administration af interne kurser og uddannelser, samt servicering af kursister
 • Booking af lokaler, møder og forplejning
 • Økonomiopgaver, såsom beregning af refusioner, betaling af regninger, opkrævning af kursusgebyrer og afstemning af refusionskonto m.m.

Som elev i HR lægger vi vægt på, at du:

 • Er serviceminded
 • Kan arbejde selvstændig og har mod på at tage ansvar og initiativ
 • Har gode formidlingsevner, både skriftlig og mundtligt
 • Har flair for tal
 • Kan bevare overblikket i en travl hverdag
 • Trives med deadlines og varierende opgaver
 • Medbringer godt humør og gode samarbejdsevner

Elevklub

I Svendborg Kommune har vi desuden en elevklub, som både 1. og 2. års kontorelever er en del af, hvor I erfaringsudveksler og sammen deltager i forskellige arrangementer af både faglig og social karakter. Vores elever har f.eks. været ude og bowle, i Escape Room, keramikværksted og spist nogle hyggelige frokoster og middage sammen. Derudover afholder HK hvert år en elevkonference på Hotel Christiansminde i Svendborg, som vores elever plejer at være meget glade for at deltage i.

Løn – og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse den 1. september 2024. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og HK. Du får løn i hele uddannelsesperioden. I løbet af uddannelsen skal du sammenlagt på skoleophold i 15 uger, hvori en afsluttende fagprøve og eksamen er inkluderet.

Hvis du har spørgsmål til elevstillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i HR-Løn og Personale Ulla Müller-Bøgh på tlf. 62233121.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024, og vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Ulla Müller-BøghFind vej

.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!

Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®