FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Vi søger en frisk kontorelev der har flair for, at jonglere med sprog og tal til Fyns måske bedst beliggende jobcenter.

Har du lyst til at tage en bred kontoruddannelse, hvor du opnår viden om centrale funktioner i kommunen, tilegner dig stor ekspertise i offentlig administration og økonomiske beregninger - og kan du samtidig se, at dit arbejde har betydning for mennesker, så er du måske vores nye elev?

Du kommer til at arbejde med:

  • udbetaling af fleksløn, sygedagpenge og kontanthjælp
  • partshøringer, afgørelser og behandling af klagesager
  • folkeregisteropgaver ex. skift af adresser, lægevalg og sygesikring
  • borgerbetjening i jobbutik og telefonisk
  • at hjælpe borgere med digitale løsninger og med at læse og forstå breve

Om os

Du bliver en vigtig del af personalegruppen med dine egne opgaver, og samtidig er der plads til at være elev med læring og fordybelse i de forskellige fagområder. Der er samarbejde med jobrådgivere, borgerservice, kontrolgruppen og socialafdelingen. Louise bliver din praktikvejleder, og hun glæder sig til at guide og vejlede dig, så du får en god uddannelse, når dine mål og samtidig trives i personalegruppen. Vi er 30 kolleger - både unge og lidt ældre, der glæder os til at byde dig velkommen, og vi er klar med hjælp og ekspertise. Vi er forresten ret uformelle og er gode til at spise sammen, gå i biografen eller bare hygge.

Om dig

Du har flair for at tale med mennesker, også den svære samtale, og er ordentlig i både skrift og tale. Du klarer at håndtere mange forskellige opgaver på en dag, læser lige en lovtekst og kan stadig bevare roen. Du er nysgerrig, har lyst til at lære, og tør måske udfordre vores vaner og faglighed.

For at blive kontorelev skal du have bestået, eller forventer at bestå følgende inden 1. september 2024:

  • EUX eller HHX
  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb
  • HG2 eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • Er du over 25 år, skal du også have udarbejdet en realkompetencevurdering

Om jobbet

Vi tilbyder en bred 2-årig uddannelse, hvor du lærer administration, økonomiske beregninger, sagsbehandling og kundeservice samt skriftlig og mundtlig kommunikation i en offentlig virksomhed. Du er på skole i 15 uger i løbet af uddannelsen. Efter dit sidste skoleophold udarbejder du en fagprøve, som du forsvarer ved en mundtlig eksamen. Måske har du i fagprøven lyst til at arbejde med forbedringer inden for et af vores fagområder. Og så det allerbedste – der er studietur til Bruxelles på 3. skoleophold, hvor I lærer lidt om EU og ser skønne Bruxelles.

Du kommer naturligvis med i kommunens elevklub for 1. og 2. års kontorelever. Elevklubben er et godt udgangspunktet for jeres fællesskab og sociale arrangementer og er desuden jeres frirum til at udveksle praktikoplevelser. Det er også stedet, hvor I sparrer med hinanden i forhold til det boglige og fagprøve.

Løn og ansættelse

Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og HK. Du får løn i hele uddannelsesperioden. Har du spørgsmål til kontorelevstillingen, er du meget velkommen til at kontakte praktikvejleder Louise Jacobsen på tlf. nr. 26363647.

Er du interesseret?

Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Husk at vedlægge dit adgangsgivende eksamensbevis eller standpunktskarakterer og evt. realkompetencevurdering sammen med din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024 og vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sara, tidligere kontorelev i Jobcentret

I min tid som kontorelev i Ydelsen, har jeg siddet med udbetaling af sygedagpenge, kontanthjælp og fleks/ledighedsydelse. Her har sagsbehandling, telefonisk og personlige henvendelser fra borgere, været en del af en spændende og sjov hverdag. Opgaverne og sagerne spænder bredt, hvilket betyder, at der ikke er to dage som er ens. Hverken dagene eller sagerne er ens – det er også det, som gør det spændende at komme på arbejde hver dag. Der vil altid være en sød og dygtig kollega/vejleder, til at hjælpe og guide dig igennem. Du vil altid være i trygge hænder i Ydelsen.

I Svendborg Kommune er der en elevklub, hvor første og anden årseleverne mødes jævnligt. I elevklubben er der både faglige og sociale arrangementer, her i blandt afslutningsfest, ryste sammen ture, kurser, også er vi gode til at ses efter arbejde.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.


Sted

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Praktikvejleder, Louise Jacobsen
(+45) 26 36 36 47Find vej

.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!

Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®