FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Kontorelev søges til administrativ rejse på Ældreområdet

Drømmer du om:

 • En varieret og udfordrende hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver?
 • Personlig og faglig udvikling?
 • Nye oplevelser og har du mod på at møde borgere og nye kollegaer?

… og er din kuffert pakket med:

Smilende service og masser af fleksibilitet?

Godt humør og gode samarbejdsevner?

Overblik og mod på at tage ansvar?

Gode danskkundskaber og erfaring med brugen af PC?

Så har vi billetten til en bred uddannelse i fremtidens offentlige forvaltning, hvor vi guider dig godt igennem 2 lærerige år, der gør dig flyvefærdig i en vigtig del af det danske velfærdssamfund.

Den første destination på din rejse som kontorelev, er på kontoret i afdelingen ”Hjælpemidler og Hverdagsteknologi”. Her sørger 4 smilende kollegaer for en varm modtagelse, solrig stemning og et blomstrende samarbejde. Vi har skabt en lille oase med stort fokus på godt sammenhold. Vi inviterer til sociale møder efter arbejde, og vi støtter op om hinanden, når der skal træffes beslutninger. Vi er gode til at lytte til hinanden, grine sammen, og der er plads til at være forskellig. Vi vil være med til, at du hurtigt bliver en del af dette fællesskab.

Du vil få en god plads i solen, med udsigt til egne ansvarsområder og opgaver, samt sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Der kan dog forekomme turbulens på kontoret, bl.a. op til ferie og højtider, hvor borgere, kollegaer, ledere og leverandører rykker for, at deres opgave bliver prioriteret. Her gælder det om at bevare overblikket og tage imod udfordringen.

Ud over sagsbehandling på ansøgninger om personlige hjælpemidler, løser vi sammen de opgaver og henvendelser, der lander i denne centrale del af huset, bl.a.:

 • Sagsbehandling, lovgivning og indhentning af helbredsoplysninger
 • Telefonbetjening, post, mails og anden korrespondance
 • Økonomi, herunder bogføring og fakturering
 • Introduktion til Svendborg Kommunes indkøbssystem. Bestilling af diverse IT- udstyr
 • Diverse ad hoc-opgaver

Rejsemålet for dit andet uddannelsesår er på kontoret for Social- og Sundhedsuddannelserne. Det er et område som hele tiden er i udvikling, og du lander derfor lige midt i et hav af spændende arbejdsopgaver. Du vil blive modtaget af en administrativ assistent og en uddannelsesleder, der vil vejlede og guide dig i afdelingens opgaver.

Arbejdsdagen er aldrig helt vindstille og der kan være lidt sus i sejlene fra flere retninger, da du skal hjælpe både vores social- og sundhedselever, vejlederne i de forskellige sektioner og uddannelseslederen med forskellige henvendelser og opgaver. Du vil helt sikkert få et væld af faglige oplevelser med i bagagen.

Dine opgaver vil for eksempel være:

 • Elevadministration, herunder ansættelse, udarbejdelse af uddannelsesaftale og oprettelse i vores system EduAdm
 • Registrering af fravær på elever
 • Indberetning AUB-kørsel for elever
 • Stillingsopslag
 • Ansøgning om lærlingetilskud
 • Ferie og Barsel registrering
 • Telefonbetjening og mails
 • Oprettelse af elever og sygeplejestuderende i omsorgssystemet Nexus
 • Diverse ad hoc-opgaver

I begge afdelinger er der en fast oplæringsansvarlig, der guider dig i den daglige oplæring og sørger for, at du kommer hele vejen rundt i din uddannelsesplan.

Vi forventer selvfølgelig, at du også selv tager aktiv del i rejsen, er opsøgende og nysgerrig.

For at blive kontorelev skal du have bestået, eller forventer at bestå, følgende inden 1. september 2024:

 • EUX eller HHX
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS-forløb
 • HG2 eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
 • Er du over 25 år, skal du også have udarbejdet en realkompetencevurdering

Løn og ansættelse

Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og HK. Du får løn i hele uddannelsesperioden. I løbet af uddannelsen skal du sammenlagt på skole i 15 uger, hvori en afsluttende fagprøve og eksamen er inkluderet.

Har du spørgsmål til kontorelevstillingen på Ældreområdet, er du meget velkommen til at kontakte Uddannelsesansvarlig Bettina Pedersen på telefon 6223 4000 (tryk 3 i menuen).

Er du interesseret?

Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning. Husk at vedlægge dit adgangsgivende eksamensbevis eller standpunktskarakterer og evt. realkompetencevurdering sammen med din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024 og vi forventer at holde samtale den 7. maj 2024.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Udtalelse fra Malene Bechsgaard Sørensen. Tidligere kontorelev i Social og Sundhed i perioden 2019-2021.

Jeg blev fra dag 1 betragtet som en ligeværdig kollega med de andre kolleger på områdekontoret. Jeg fik mine egne ansvarsområder, og efter kyndig oplæring, gik der ikke lang tid før jeg selv kunne sætte mit præg på, hvordan jeg gerne ville løse dem. Jeg følte mig som en del af fællesskabet og følte i høj grad, at jeg bidrog positivt til at få arbejdsdagen til at hænge sammen.

I Svendborg har vi en elevklub, hvor både 1. og 2.årselverne mødes sammen og hver for sig. Vi har bla. været på kursus i grafisk facilitering, været i escape room og så er der en studietur til Bruxelles for 2.årseleverne. Vi er på skoleophold sammen, så vi får lært hinanden godt at kende, selvom vi ikke arbejder sammen hver dag. Vores elevklub holder stadig sammen og vi mødes privat, her knap 2 år efter vi er færdiguddannede – vi har dannet venskab på tværs af alder og forskellige baggrunde.

Så hvis du kunne tænke dig en bred kontoruddannelse, hvor du får ansvar fra dag 1, gode kolleger og venskaber for livet, så skal du sende din ansøgning med det samme – en elevplads i social og sundhed vil du ikke fortryde!

Udtalelse fra Stine Erlandsen. Tidligere kontorelev i Social og Sundhed i perioden 2020-2022.

I mit første år som kontorelev har jeg siddet i Social og Sundhed i myndighedsafdelingen på hjælpemiddelkontoret. Her har sagsbehandling, borgerkontakt og andre administrative opgaver været en del af hverdagen. I disse opgaver er der meget ansvar og selvstændigt arbejde, men der er altid en vejleder eller en kollega i nærheden, hvis man har brug for hjælp.

I Svendborg kommune er der en elevklub, hvor alle kontoreleverne mødes på tværs af årgangene. I elevklubben er der både faglige og sociale arrangementer, blandt andet afslutningsfest og kurser.

På denne måde får man også hurtigt et godt sammenhold med de andre kontorelever, selvom man ikke sidder i samme afdeling.

Selvom størstedelen af uddannelsen foregår på praktikpladsen, så er der en del uger hvor man er på skole. På skoleopholdene spænder fagene bredt, alt fra lovgivning til økonomi. På sidste skoleophold er der planlagt en tur til Bruxelles. Europarlamentet, Parlamentarium og KL’s kontor var nogle af de ting vi oplevede.

Så hvis du vil have en hverdag der er interessant og spændende. Hvor samarbejde og humor er en del af hverdagen, og hvor dagene aldrig er ens. Så kan jeg klar anbefale dig at søge stillingen som kontorelev i Social og Sundhed.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden skjulte dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling.

Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.


Sted

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. april 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Uddannelsesansvarlig, Bettina Pedersen
(+45) 62 23 40 00 (tryk 3 i menuen)Find vej

.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!

Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®