FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Salgselev hos Autohallen

Toyota i Slagelse har brug for dig! Vi søger en Elev til Salg og Service af vores værkstedskunder med start 1. august 2024.

Autohallen er en arbejdsplads med et spændende arbejdsmiljø og fokus på teamspirit og samarbejde på tværs af faggrupper og afdelinger. Som elev vil du blive en del af en fagligt stærk organisation med dygtige kollegaer og mange spændende opgaver.

Det er vigtigt, du har et godt humør og humor er en del af din personlighed. Derudover lægger vi vægt på at du:

  • har drive og engagement
  • kan arbejde struktureret og har ordenssans
  • er smilende, servicemindet og imødekommende
  • har flair og interesse for mennesker, både kunder og kollegaer
  • er holdspiller og nytænkende
  • synes IT er sjovt
  • ønsker at arbejde i bilbranchen (Toyota) med værkstedskunder og reservedele/tilbehør

​Vi tilbyder en spændende uddannelse i en branche hvor den grønne omstilling med el biler og andet, vil sætte en helt ny dagsorden end den vi kender i dag og hvor to dage aldrig er ens.

Du vil bl.a. arbejde med bestilling af reservedele, udplukning af reservedele samt salg af udstyr/tilbehør, planlægningen, kundeservice, salg af værkstedsydelser, koordinering af lånebiler og mange andre spændende opgaver.

Uddannelsen er 2 år inkl. et skoleforløb på Business College Syd. Adgangskravet er at du har afsluttet 2 år på EUD, EUX eller HHX. Løn- og vilkår er efter gældende overenskomst. Opstart er 1. august 2024 eller efter aftale.

Lyder det som noget for dig, så send os en kort ansøgning med dit CV og kopi af relevante eksamensbeviser/udtalelser til: jhy@autoh.dk mærket ”Salg og Service Elev” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er senest 1. maj 2024. Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Hylle tlf. 23 38 92 84

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autohallen
Trafikcenter Alle 1
4200 Slagelse

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Jørgen Hylle
(+45) 23 38 92 84​Find vej

.

Historien bag Autohallen

I dag er Autohallen Toyota et moderne og innovativt bilhus med afdelinger i både Slagelse, Kalundborg og nu Holbæk. Kendetegnende for Autohallen og Toyota har vi et væld af trofaste og stabile medarbejdere, der har været en del af ”rejsen” gennem rigtig mange år. Autohallens kerneværdier ligger derfor dybt forankret i hver enkelt medarbejder. Gæstfri - Energisk - Troværdig

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®