FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-support elev til Sund & Bælts kontor i Halsskov

Har du lyst til at starte din karriere med en elevplads, hvor du kan blive knivskarp på alle opgaver inden for IT-support? Og vil du være med til at sikre rammerne bag arbejdet med Danmarks-historiens største infrastrukturprojekter? 

Så kan du være vores nye IT-supporter elev!

Dine nøgleopgaver og ansvarsområder

  • Supportere brugere med IT-relaterede problemer
  • Installere og konfigurere computerhardware, software, systemer, netværk, printere og scannere
  • Overvåge og vedligeholde computersystemer og netværk
  • Respondere i rette tid på serviceanmodninger og IT-relaterede problemer.

Du vil få et stort ansvar, men også store frihedsgrader og gode muligheder for at udvikle dig.

Personlige kompetencer

  • Initiativrig
  • Gode kommunikationsevner
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og i teams
  • Serviceorienteret og tålmodig
  • Evner til at problemløse.

Om Sund & Bælt

Vi tilbyder en spændende elevplads, hvor din faglige udvikling sættes i højsædet og hvor din teoretiske viden fra din uddannelse skaber mening og værdi i praksis.

Hos Sund & Bælt er alle medarbejdere dybt engagerede og deler glæden ved at være med i Danmarks næste store anlægsprojekter. Det omfatter f.eks. Storebæltsbroen, Øresundsbroen og den kommende Femern-forbindelse, som er anlæggelsen af verdens længste sænketunnel. Vi har masser af energi, gå-på-mod og glæde ved at planlægge, bygge og drive disse ikoniske anlæg.

Uddannelseskrav

Du skal have bestået grundforløbet på IT supporter erhvervsuddannelsen, og vi ser gerne at du har gennemgået en gymnasial uddannelse.

Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads med god mulighed for faglig udvikling. Dertil kommer både faglige og sociale arrangementer og et uformelt miljø med en god omgangstone.

Løn efter overenskomst. Vi tilbyder også sundhedsforsikring, flere sociale arrangementer, samt en indbydende frokostordning.

Arbejdssted

Dit primære arbejdssted vil være på Sund & Bælts kontor i Korsør, men du vil også få mulighed til at besøge vores kontor i København samt vores kontor i Rødbyhavn.

Interesseret?

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen. Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning snarest muligt.

For mere information er du velkommen til at kontakte IT-koordinator Line Maria Svarre Niebling, lmsn@sbf.dk, 61 60 16 87.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sund & Bælt A/S
Storebæltsvej 70
4220 Korsør

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. april 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Line Maria Svarre Niebling
lmsn@sbf.dk
61 60 16 87Find vej

.

Vores arbejdsplads

Med omhu og respekt udvikler og drifter vi infrastrukturprojekter, som forbinder land med land og mennesker med mennesker. Det kræver, at vi også internt i vores organisation kan bygge bro og sætte de rigtige teams af specialister til hver given opgave. 

Vores arbejdsplads er kendetegnet ved psykologisk tryghed og præget af pejlemærkerne ordentlighed, menneskelighed og samskabelse. Det betyder – kort fortalt – at vi opfører os ordentligt, har en grundlæggende tro på mennesker og glæder os over sammen at skabe noget, der er større end os selv.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®