FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Datateknikerelev med speciale i programmering og lyst til at arbejde med IT-udvikling søges til AO i Albertslund

Træd op på karrierestigen og bliv datateknikerelev i en innovativ virksomhed

Har du lyst til at få din uddannelse som datafagtekniker med fokus på IT-udvikling i en spændende og dynamisk virksomhed? - Så skynd dig at sende os din ansøgning!

”Som elev får man super gode muligheder for at udvikle sig selv med ansvar og udfordringer fra dag 1 af. Man bliver en del af et team med super flinke folk som altid er klar til at give en hånd til når man har problemer", fortæller Mathias, nuværende elev.

Velkommen til AO-familien
Måske har du hørt om os, måske har du ikke – vi er en af Danmarks førende forhandlere af VVS, el, værktøj og andet udstyr til bygge- og håndværksbranchen med butikker over hele landet.

Vi udvikler hele tiden vores forretning, organisationen er meget bred og vi kendt for at være nytænkende – fx har vi vundet priser for vores AO 365 app. Det betyder, at der er mange karriereveje – måske flere end du tror.

Vi tilbyder en spændende faglig og social hverdag
Vi gør meget ud af at give vores elever den bedste uddannelse, som starten på et spændende karriereforløb. Vi gør det ved at involvere eleverne i de daglige opgaver og skabe et godt netværk på tværs af vores afdelinger. Vi gør meget ud af at give vores elever deres egne ansvarsområder og spændende projekter. Vi tilbyder desuden:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • En alsidig arbejdsdag
 • Faglige udfordringer på et højt teknisk niveau
 • Et fagligt miljø, hvor gensidig sparring og inspiration er en del af kulturen
 • Frihed til selv at skabe hverdagen

Og det vigtigste er, at VI er klar til at investere i DIG!
Derfor står vi klar med en exceptionel elevuddannelse på 4½ år, der giver mange elever lyst til at blive hos os efter endt forløb.

Hos AO går vi ikke bare på arbejde…
…For vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er gode venner og kolleger, der har hinandens ryg og hjælpes ad – vi er faktisk lidt som en familie. Og arbejdet er ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid vi bruger sammen med vores gode kolleger. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder og kollegaer på den bedst mulige måde.

”Jeg elsker, at jeg har virkelig gode kolleger og en god chef. Alle er venlige og kompetente, og der altid en, jeg kan søge støtte hos,” uddyber Markus, nuværende elev

Dagene i IT-softwareudvikling er aldrig ens, men du kan bl.a. se frem til at:

 • Ny- og videreudvikling på vores backend ERP-system i Java og .NET.
 • Nyudvikling i Azure
 • Frontend udvikling i Angular
 • Grundlæggende infrastruktur
 • Og meget mere!

Er du klar til at kickstarte din karriere?
Det eneste krav er, at du skal have lyst til at blive en del af fællesskabet og, at du har gennemført og bestået:

 • Grundforløb 1 og 2 på Data- og kommunikations-uddannelsen med speciale i programmering inden opstart i september 2024.
 • Samt at du har flair og passion indenfor softwareudvikling.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Send din ansøgning og CV via "Ansøg Nu" knappen hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Christiansen, leder af IT-softwareudvikling, på tlf. +45 70 28 02 70

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 3
2620 Albertslund

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Christian Christiansen
(+45) 70 28 02 70Læs mere om elevuddannelsen i AO 

.

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®