FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

SeeSafe søger økonomielev

Økonomielev der kan vokse med SeeSafes hastige vækst i Danmark og internationalt

Er du passioneret omkring tal og økonomi og klar til at tage ansvar? SeeSafe med hovedkontor i Næstved arbejder med sikring, videoovervågning og AI videoanalyse i Danmark og 14 europæiske lande. Vi vækster kraftigt og søger nu en økonomielev, der er klar til at vokse med os både i Danmark og internationalt. Som en del af vores team får du en unik mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer i en virksomhed med fokus på innovation, bæredygtighed, kvalitet og medarbejdertrivsel. Du kommer til at indgå i et fantastisk team med godt kollegaskab og flere andre elever. Med vores kerneværdier om åbenhed, ærlighed og troværdighed tager vi hånd om vores elever og alle øvrige ansatte i virksomheden. Både dine nærmeste kollegaer i økonomiafdelingen og virksomhedens ledelse vil være mentorer og støtte dig under uddannelsesforløbet.

Om uddannelsen og arbejdet hos SeeSafe:

  • 2-årig uddannelse med bred ekspertise: Du får en afvekslende uddannelse, hvor du bliver dygtiggjort inden for regnskab, lønadministration og økonomisupport på både nationalt og internationalt plan.
  • Hands-on erfaring: Du får ansvar og praktisk erfaring med alle aspekter af faget: debitor- og kreditorbogholderi, regnskabs- og bogholderiopgaver, afstemninger, lønsagsbehandling, budgetopfølgning, registrering og rapportering mv.
  • Personlig og professionel udvikling: Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor personlig udvikling og faglig vækst er i centrum. Du vil blive en del af et ungt team, hvor nysgerrighed, innovation, teamwork værdsættes, den grønne dagsorden og godt arbejdsmiljø vægtes højt.
  • Uddannelse: Den teoretiske del af uddannelsen foregår på ZBC. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.

Om dig:

  • Engageret og lærenem: Du har en naturlig interesse for økonomi og er ivrig efter at tilegne dig ny viden.
  • Selvstændig og ansvarlig: Du tager ejerskab over dine opgaver og kan arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Økonomisk forståelse og teknologisk indsigt: Du har god økonomisk forståelse og er hurtig til at sætte dig ind i IT-systemer.

Kvalifikationer:

Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet "Økonomi". Dette kan ske via et grundforløb fra HG2, HGV, HG Turbo eller HGS påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Hvis du har en studentereksamen (HF, STX eller HTX) og du ikke har en HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med et 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter.

Hvis du er fyldt 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Om ansættelsen:

  • Startdato: 1. august 2024 (eller snarest muligt derefter).
  • Arbejdstid: 37 timer pr. uge.
  • Arbejdssted: Vores hovedkontor i Næstved, hvor du bliver en væsentlig del af vores engagerede team.

Interesseret?

Hvis SeeSafe lyder som det perfekte match for dig, så send din ansøgning og CV til hes@seesafe.dk senest den 1. maj 2024. For spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Henrik Søeberg på 20 40 14 19. Læs mere om os på www.seesafe.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

SeeSafe ApS
Tømrervænget 6
4700 Næstved

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. maj 2024
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Henrik Søeberg
(+45) 20 40 14 19Find vej

.

Om SeeSafe

SeeSafe er en af Danmarks førende specialister og installationsvirksomheder af intelligent videoovervågning til alle brancher. Med videoanalyse tilbyder vi bl.a. ansigtsregistrering, nummerpladegenkendelse, adfærdsregistrering, video-patruljering, perimetersikring, tælling af objekter mv.

Derudover tilbyder vi alle former for alarmsikring og adgangskontrol til alle sikringsniveauer.

Seesafe har veluddannet og certificeret personale samt en bred erfaring og kompetence til selv de mest komplekse opgaver. Vi rådgiver dig om lovgivning og etiske regler mv.

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®